supplement dagılımı ne şekilde olmalı?

slmlar öncelikle,
yaklaşık 1.5 senedır bb ile uğraşıyorum besinine dikkat eden bırısıyım ama genede kilomun 2 katı kadar protein tüketme imkanım olmuyor malesef, önümüzdeki 7 ay boyunca duzenli spor yapıp supplement kullanmayı düşünüyorum. daha öncede amino 2700 ve gainfast universal ürünlerini kullanmışdım. gainfastın yararını gordum fakat aminonun yararını goremedım acıkcası. uzun lafın kısası önümüzdeki 7 ay boyunca optimum gold protein , universal creatine ve aminoacid kullanmayı dusunuyorum fakat bunların dagılımını nasıl yapmalıyım hepsını bir anda kullanmak ıstemıyorum. amacım önce kilo almak mart ayından sonrada cardio ve diet le 3 ay içinde yağ oranını olabildiğince düşürmek. yardımcı olursanız cok sevınırım.
tavsıye edebılcegınız baska urunler varsada iyi olur.
kilom 70 boyum 172.

creatini 7 gün sabah , idmandan önce , sonra , yatmadan önce - whey i sabah , idmandan sonra - aminunun markası önemli daha doğrusu içeriği porsyon miktarı bunları ayrı zamnlarda kullanmayı kafandan çıkart hepsini 1 kullanırsan faydalı olur bunlardan korkmana gerek yok

creatini 7 gün sabah , idmandan önce , sonra , yatmadan önce - whey i sabah , idmandan sonra - aminunun markası önemli daha doğrusu içeriği porsyon miktarı bunları ayrı zamnlarda kullanmayı kafandan çıkart hepsini 1 kullanırsan faydalı olur bunlardan korkmana gerek yok

yardımın için teşekkürler. şu creatine işini biraz daha açabilirmisin acaba 5gr dan 4 keremı [gunde 20gr] almam gerekıyo ılk 7 gün için?

Creatine için yükleme şart değil okuduğum kadarıyla
her gün 5gr alsan yeterli olur bence ya da 5 antrenman öncesi 5 antrenman sonrası

creatin den maximum fayda sağlamak için bunu yapman gerekli

creatin konusnda karasız kaldım . genelde salonlar supplementleri şişirirler satışlar parlak olsun diye ama ben 3-4 salona ve kndi salonumda hocalarla konuştm genelde faydasını gören pek olmuyor diyorlar boşuna masrafda yapmak istemiyorm sizlerde iyi araştırn derim creatin kullanıcaksanız

Creatinden fayda alamayan %10 bir sporcu potansiyeli var dünyada. Bunlara non-responder deniyor. Bünyelerinde bir değişikliğe yol açmıyor creatine. Böyle olduğunuzu düşünüyorsanız aldığınız karbonhidrat miktarını arttırmayı deneyin sonra da creatine almaya devam edin.

Back
Yukarı