türkiyedeki supplement satan firmalar kampanya oluyor arada onun dışında düşeceğini sanmam.Bizim paramız dolara göre değeri düşük üstelik bize daha pahalıya geliyoriki taraftanda darbe biz bu sporu yapmayalım mıı olmaz ama öğrenciyim üstelik yazık bana
![]()
![]()
bende firmadan değilde başkasından alıcam 198.50 tl nitro tech 150 tl dedi yurt dışından alıyor bayi fiyatından bayram bitsin 1-2 ürün alıcam.Selam;
Sevgili Arkadaşlar,
Fiyatlarının düşüşü hakkında bende pek iyimser olamıyorum. Neticede bu ürünlerin ana üreticileri, bunları kendi ülkelerinde ve muadil ülkelerde satmaktadırlar. Buraya getirtmek üzere anlaşma yapan distribütör adı altında olan y z v gibi falanca kurumlar anlaşma gereği biz yılda bu kadar ürünü satabiliriz diyerek toptan bir şekilde kotalarına bu ana üreticilerden mal çekiyorlar. Anlaşma gereği yapılan satışı yapamayan x y z gibi kurumlar, ya malların ellerinde kalması tehlikesi ile karşı karşıya kalıyorlar, ya da uzun vadede anlaşmanın içeriğine bağlı olarak distribütörlükten çekilmek zorunda kalıyorlar.
Fiyat üzerinde yapılan oynamaların hepsi, y v z gibi kurumların kendi masraflarını düştükleri ve kar üzerinden yaptıkları oynamalardır. Opsiyonellik içerir. Sizde takdir edersiniz ki, ana üretici malını 30 dolardan vermektedir diyelim. Bunun getirişi ile 45 doları buldu. Üstüne eklenen son fiyatı bu kurumlar belirler. Kısacası fiyatların bu dönemde düşüş yaşanacağına ilişkin pek bir beklentim yok.
D.N= Çevrenizde, yakınınız olarak kabin memuru veya memuresi olarak görev yapan birileri var ise onlardan rica edebilir böylelikle bu maddi endişeyi taşımamış olursunuz. Havalimanında çalışan kabin memurelerinin çalıştığı bir salonu bularak orada fitness öğretmenliği yapmak herhâlde yerinde olacaktır. Anlarsınız ya![]()
Saygılarımla,
bende firmadan değilde başkasından alıcam 198.50 tl nitro tech 150 tl dedi yurt dışından alıyor bayi fiyatından bayram bitsin 1-2 ürün alıcam.
özelden yazdımbizede ayarlabilirsen iyi olur bftr ailesi olarak![]()
yasak kalkarsa zaten türkiyede supplement satılcağını sanmamYurtdışından supplement getirme yasağı kalkarsa fiyatlar düşer yoksa dahada artar
%50 den aşağısı kurtarır. mesela şuanki çalıştığımda yerde sunta alıyoruz 90 tl bir gardolaba 3-4 sunta gidiyor ortalama kaç etti 360 tl biz bunu yarım günde bitiriyoruz 3 kişi seri üretim değil ama biz burda satarken hatta bende okuldayken dersini gördüm fire hesabı yapacaksın sonra malzemeye kar koyacaksın sonra işçilik ve diğer giderler. 360 tl ürün biz bunu 400-450 tl satsakta kurtarır ama yaklaşık 1.000 tl filan satıyoruz ama vaya güzel.şahsen fiyatların normal olduğunu düşünüyorum. ankarada, toptancı veya distribütör gibi bir adam syntha-6 nın ufak kutusunu (1.3kg) 70tl ye mal ettiğini söylüyor. diğer yandan, kızılaydaki güvenilir dükkandan nakit-pazarlıkla 110tlye; internetten 120-125tl civarı alınabiliyor. günümüz ticaretinde %50den aşağı edilen karın "zarar" olarak görüldüğünü kabul edersek 70*1.5=105 tl minumum satış rakamı oluyor.
%50 den aşağısı kurtarır. mesela şuanki çalıştığımda yerde sunta alıyoruz 90 tl bir gardolaba 3-4 sunta gidiyor ortalama kaç etti 360 tl biz bunu yarım günde bitiriyoruz 3 kişi seri üretim değil ama biz burda satarken hatta bende okuldayken dersini gördüm fire hesabı yapacaksın sonra malzemeye kar koyacaksın sonra işçilik ve diğer giderler. 360 tl ürün biz bunu 400-450 tl satsakta kurtarır ama yaklaşık 1.000 tl filan satıyoruz ama vaya güzel.
http://www.ciftcioglumobilya.com/gardolaplar.htm
burdakiler gibi değil yani daha ayrıntılı bunlar kolay yani bu 625 tl olan bu gardolaba taş çatlaşa 3 tane sunta gider ama %90 2 adet sunta yeter 180 tl yada 270 tl sunta masrafı diğerleri para bile değil taş çatlasa 10 tl tutmaz
ayrıca 70 tl gelmez onlara yurt dışında bsn aldım ben 70 tl adamında o fiyattan mı aldığını sanıyorsun ben 70 tl aldıysam adam 200-500-1000 kaç tane alıyorlar bilemicem ama ona göre fiyat çeker kredi kartı değilse birde peşin paraysa çok rahat 40-45 tl alır.
supplement satan firmalar neden yanında elaman çalıştırma gereği duyar anlamıyorum gelen supplementleri tek başınada indirebilirsin.gelen maillere tek başına cevap verebilirsin.akşam kargoya giderken ürünleri arabana koyup kargoya verebilirsin. fatura hazırlama bunlarıda tek kişi çok rahat yapılabilir ama eleman çalıştırırılcaksa 1veya 2 kişi alınır en fazla.
benim diğer demek istediğim hadi yabancı markalar yurt dışından geliyor ama hardline nanobolix gibi markalar zaten türkiyede niye fiyatları bu kadar pahalı diğerlerinle eşit hemen hemen.ayrıca yurt dışından gelen ürünlerin içeriği daha kaliteli ve iyi