spider7 dedi:hocam acilen hallet şu işleri burda yarım kg protein tozuna 70 milyon veriyoruz bunlar bizi mahvetcek![]()
DaFFy dedi:markası perfect mi ? eger oysa almaya degmez ıcındekı degerler cok dusuk ucuz ama gerekenı almak ıcın 10 gunde bıtırmenız gerek kı bu da yıne pahalıya gelıyo
ben su anda hardlıne fırmasıyla anlasmalı olarak manısada satıslarını gerceklestırıyorum.hammadde yutdısından gelıyor ve turkıyede paketlenıyor.ben ınanmazdım ama urunler cok guzel.tek sakıncası tablet buyuklugu.amıno 2000 gercekten zor yutuluyor.yakında unıversalın bırebır aynısı yanı amıno 3001 gelıyor.onun boyutlarını dusunmek dahı ıstemıyorum.fıyatlar gayet makul.ben burada amıno 2000(300 tablet) 65 mılyona,ultımate amıno gold(325 tablet) 70 mılyona satıyorum.fahıs fıyatlar eskıdendısaydam dedi:arkadaşlar hardline nın ucuz olması türkiyede üretilmesinden dolayı haberiniz olsun
habib dedi:beyler sıkı durun
ben yurt dısından bu ürünlerden(herçesit) getirtebilirim fiyatlarıda cüzzi ama sadece bursada yasadığım için bursadakilere bunu düşünün yada istediğiniz türün fiyatını sorun
gel gel 8)
sevgılı habıb bursada serkan aktas'la gorusuyormusun sen.habib dedi:beyler yalnış anlaşıldım galiba benim amacım sadece yardım bu maddelerin pahalılığından yakınıyordunuz bende istediğiniz ürünü sorun yurt dışı fiyatını söyliyim diyorum.fiyatlar uygun gelirse bir getirtme yoluna başvururuz![]()
bu kişi hangi spor salonuna gidiyo bilgin varmı ? serkan isminde arkadas var ama o mu bilemem ama öğrenirimguardbody dedi:sevgılı habıb bursada serkan aktas'la gorusuyormusun sen.