Scoobz
Üye
protein tozu - creatin- likit amino- tribulus - b12- calsimax kullanmayı düşünüyorum hepsi yaklasık 1- 1.5ay sürebilir sanırım.
sizce burda bir fazlalık yada eksik bir şey varmı? Yağsız hacim supplement kürü yapmak istiyorum. yada kullanım hakkında değişiklik yapmam gerekirmi?
Kullanım şekli;
protein tozu günde 3kere 30gr
creatin ilk 5gün 20şer gram sonra 5er gram
likit amino; antreman sonrası sadece(ilk defa kullanacağım için önerilerinizi bekliyorum)
tribulus; gece yatarken almayı düsünüyorum(ilk defa kullanacağım için önerilerinizi bekliyorum)
b12: protein tozu yanında günde 1kere almayı düsünüyorum.
calsimax; sabah uyanır uyanmaz 1doz kullanıyorum 800mg
Kullanım hakkında önerileri olan arkadaşlar için biraz bilgi;
3 yıldır fitness yapıyorum. Fakat 1- 1.5 yıldır ek besin kullanmıyorum yağsızım ve kg alma problemim var.
boy;170
kg;52-53
sizce burda bir fazlalık yada eksik bir şey varmı? Yağsız hacim supplement kürü yapmak istiyorum. yada kullanım hakkında değişiklik yapmam gerekirmi?
Kullanım şekli;
protein tozu günde 3kere 30gr
creatin ilk 5gün 20şer gram sonra 5er gram
likit amino; antreman sonrası sadece(ilk defa kullanacağım için önerilerinizi bekliyorum)
tribulus; gece yatarken almayı düsünüyorum(ilk defa kullanacağım için önerilerinizi bekliyorum)
b12: protein tozu yanında günde 1kere almayı düsünüyorum.
calsimax; sabah uyanır uyanmaz 1doz kullanıyorum 800mg
Kullanım hakkında önerileri olan arkadaşlar için biraz bilgi;
3 yıldır fitness yapıyorum. Fakat 1- 1.5 yıldır ek besin kullanmıyorum yağsızım ve kg alma problemim var.
boy;170
kg;52-53
Son düzenleme: