Supplement kürü için yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan t-bag
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t-bag

Üye
Öncelikle herkese merhaba forumda yeni değilim ama uzun bir süredir (yaklaşık 8ay) mesaj yazmıyordum. Bu süre içerisinde çalışmalarıma devam ettim. Ancak okul olduğu için ve çalıştığım salonda evime uzak olduğundan pek fazla verim alamadım açıkçası. Buna rağmen yine de iyi bir gelişim gösterdiğime inanıyorum(özellikle geçtiğimiz yaz döneminde). Kaslı yağsız bir yapım var;kaslarım sert ve sıkı ancak kendimi hacimsiz buluyorum. Özellikle bileklerimin ince olması beni rahatsız ediyor.

Neyse asıl sorunum şu: yine bu yaz için bir supplement kürü uygulamak istiyorum. Muscletech Whey, Hardline Glutamine ve Hardline Creapure almak istiyorum. ancak "Hardline Nox2" ve "Ultimate Tribulus" arasında kararsız kaldım. Sizden ricam hacim alma isteğimi de göz önünde bulundurarak bana bu konuda tavsiye vermeniz.

Bu ürünleri kullanan arkadaşlar ya da abilerim bunlar hakkındaki yorumlarını yazarsanız sevinirim. Bu arada 73 kiloyum, boyum 1.85 yaşım da 19.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

No ürünlerini kullanıp yeterli verimi alabilecek düzeyde iseniz nox2'yi kullanmanızı öneririm. Bozokaydın'ın tribulus ürünlerinin balon olduğuna dair yazıları vardı bilimsel araştırmalara dayanan.

No ürünlerini kullanıp yeterli verimi alabilecek düzeyde iseniz nox2'yi kullanmanızı öneririm. Bozokaydın'ın tribulus ürünlerinin balon olduğuna dair yazıları vardı bilimsel araştırmalara dayanan.
hocam sanırım haklısınız aslında bende tribulusa biraz soğuk bakıyordum yabancı forumlarda hakkında iyi yorumlar görünce sormak istedim. ancak sopharma tribestan'a biraz daha farklı bakılıyor sanırım. ama onu da türkiye de nasıl temin edebilirim bilmiyorum.sizin bilginiz var mı?

bir de "all-stars intensity no-x" hakkında neler düşünüyorsunuz içeriğinde saf kreatin de bulunuyormuş.bu ürünü önerir misiniz? eğer "all-stars intensity no-x" alırsam ayrıyetten kreatin de almam gerekir mi yoksa kreatini listemden çıkartabilir miyim?

bir kaç gün içerisinde almayı planlıyorum işte ama hala kafam karışık bu konuda tribulusu,tribestanı yada nox ürünlerini kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Ben bir günlük göremedim bu başlıkta :)

hocam sanırım haklısınız aslında bende tribulusa biraz soğuk bakıyordum yabancı forumlarda hakkında iyi yorumlar görünce sormak istedim. ancak sopharma tribestan'a biraz daha farklı bakılıyor sanırım. ama onu da türkiye de nasıl temin edebilirim bilmiyorum.sizin bilginiz var mı?

bir de "all-stars intensity no-x" hakkında neler düşünüyorsunuz içeriğinde saf kreatin de bulunuyormuş.bu ürünü önerir misiniz? eğer "all-stars intensity no-x" alırsam ayrıyetten kreatin de almam gerekir mi yoksa kreatini listemden çıkartabilir miyim?

bir kaç gün içerisinde almayı planlıyorum işte ama hala kafam karışık bu konuda tribulusu,tribestanı yada nox ürünlerini kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Tribestan'ın içeriğine baktığımda tribulus ismiyle satılan ürünlerle aynı olduğunu gördüm. Aralarında bir fark olabileceğini sanmıyorum.

No ürünleri içerdikleri kreatin miktarlarıyla kreatin ürünlerinin yerini tutamazlar bence ama tabi alıp almamak size kalmış bir durum.

All-stars intensity no-x ürününü kullanmadığım için kesin bir yorum yapamam ancak içeriklerine bakınca universal nox3 bana daha alınabilir gözüktü.

Son düzenleme:
öncelikle yardımlarınız için çok teşekkürler.forumda biraz daha araştırma yaptıktan sonra dymatize elite whey, hardline glutamine, hardline creapure ve hardline nox2 almaya karar verdim.bunları;

sabah kalkınca
: whey, creatine

antrenmandan önce: creatine, nox2

antrenmandan sonra: whey, glutamine, nox2

gece yatmadan önce
: glutamine

şeklinde kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl olur? nox2 yi sabah ve antrenmandan önce kullansam bu programda yazdığım şekildekinden daha iyi bir verim elde edebilir miyim?

kusura bakmayın bi önceki mesajda sormayı unutmuşum. bu supplementleri antrenman yapmadığım günlerde nasıl kullanmalıyım anlatırsanız sevinirim

sabah kalkınca: whey, creatine

herhangi bir anaöğünde : creatine

antrenmandan önce: nox2

antrenmandan sonra: whey, glutamine, creatine

gece yatmadan önce

----------------------------------------------------------------------------

sabah kalkınca: whey, creatine

gece yatmadan önce

animal kürü yap hepsinin yerine ama sitelerden alma gg de animal satan adamlara özel mesaj at dışardan al her üründe 30 40 lira oynuyor mükemmel olur senin için

Bence tum urunlerini muscletech, gaspari , bsn gibi markalardan secsen daha iyi sonuclar elde edersin. Creatin e gelince ilk hafda gunde 4 kez alıcaksan bir cay dolusu kasıgı ondan sonra sadece 5 gram yani bir cay kasıgı alman yeterli.

Back
Yukarı