t-bag
Üye
Öncelikle herkese merhaba forumda yeni değilim ama uzun bir süredir (yaklaşık 8ay) mesaj yazmıyordum. Bu süre içerisinde çalışmalarıma devam ettim. Ancak okul olduğu için ve çalıştığım salonda evime uzak olduğundan pek fazla verim alamadım açıkçası. Buna rağmen yine de iyi bir gelişim gösterdiğime inanıyorum(özellikle geçtiğimiz yaz döneminde). Kaslı yağsız bir yapım var;kaslarım sert ve sıkı ancak kendimi hacimsiz buluyorum. Özellikle bileklerimin ince olması beni rahatsız ediyor.
Neyse asıl sorunum şu: yine bu yaz için bir supplement kürü uygulamak istiyorum. Muscletech Whey, Hardline Glutamine ve Hardline Creapure almak istiyorum. ancak "Hardline Nox2" ve "Ultimate Tribulus" arasında kararsız kaldım. Sizden ricam hacim alma isteğimi de göz önünde bulundurarak bana bu konuda tavsiye vermeniz.
Bu ürünleri kullanan arkadaşlar ya da abilerim bunlar hakkındaki yorumlarını yazarsanız sevinirim. Bu arada 73 kiloyum, boyum 1.85 yaşım da 19.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Neyse asıl sorunum şu: yine bu yaz için bir supplement kürü uygulamak istiyorum. Muscletech Whey, Hardline Glutamine ve Hardline Creapure almak istiyorum. ancak "Hardline Nox2" ve "Ultimate Tribulus" arasında kararsız kaldım. Sizden ricam hacim alma isteğimi de göz önünde bulundurarak bana bu konuda tavsiye vermeniz.
Bu ürünleri kullanan arkadaşlar ya da abilerim bunlar hakkındaki yorumlarını yazarsanız sevinirim. Bu arada 73 kiloyum, boyum 1.85 yaşım da 19.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler