Supplement kürü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MyWays
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MyWays

Üye
Merhaba arkadaslar supplement kurume baslıaycagm bodye baslıyalı 2 yıla yakın bı sure oldu kullancaklarım
Nitro tech hardcore
Aplodan
Celltech hardcore
Syntha 6

sizce bu kure bsn nox eklemelimiyim ? ekelrsem ne gibi artısı olur bifark yaratırmı ve eksikler ve eklemem gerken seyler varsa bılgılendrrsenız sevnrm sımdıden tskler

nitrotech
celltech
animal pak
favori kombinasyonumdur..buna yaklaşmışsınız..
syntha-6 ya gerek yok nitrotech var zaten..bunun yerine glutamine ekleyin yeterli..
noxplode'a gerek yok bence..

tsk. ederım nox ıptal ettım anımal pak alıyorm bide yanına hafıten bulklasmak ıcın true mass eklesmmı dıye dusnyorm

Şimdi karbonhidrat alımın eksikse true mass'i öneririm. Leukic, gakic, creakic bunlar aklımı karıştıran supplementler, iddia ettiklerine göre seçersek hepsini almamız gerekicek gibi bişey :) o yüzden şahsen elimden geldiğince basit ürünlerden gitmeyi yeğliyorum.

Bence bu supplementlere amino asit ekleyebilirsin, dediğim gibi karbonhidrat etkisiğin varsa true mass de ekleyebilirsin. Mesela yağlıysan true mass e gerek yok aminoasit daha iyi gelir. Böyle işte aslında basit olaylar ancak şu yukardaki leukic, gakic, makic isimli ürünler işi karıştırıyor. Pazarlama oyunlarına kanmamak lazım.

tsk. ederm haklısın pzarlama olabılır yalnız leukic ve anabolic halo hakkında kullananlar tarafından cok ıyı seyler duydm bunn dısında true mass alacagım sanırım cunku baya definisyonluyum birazda bulklaşmak istiyorum bunun yanıadna amino ekleyebilirim

Back
Yukarı