arkadasım gecen hafta usa ya gıttı, gıderken orada suplement satan bı magaza bulabılırse bana hangı urunler oldugunu ve fıyatlarını yazmasını ıstemıstım. maılı geldı. elımde kre-alkalyn ve yaklasık 3 lbs lık optımum whey var. bunlara ek olarak bır kombınasyon yapmak ıstıyorum. amacım mağlum yaz ayındayız, ozellıkle kollarda ama genelde 2-3 cm artıs, sert ve sıkı bı goruntu. arkadasımın bana gonderdıgı lısteyı /fıyatlar sılınmıs sekılde) sızlerle paylasacagım bana bu urunlerden olabılcek en etkılı kombınasyonu tavsıye edermısınız?
not: benı tanımayanlara kolaylık olsun dıye yas 32 boy 185 kılo 92 5.5 yıldır bb yapıyorum...
MuscleTech Anabolic Halo, 2.4 Lbs:, MuscleTech Anator P70, 3.3 Lbs., MuscleTech Gakic Hardcore, 128 Caplets :, MuscleTech Leukic Hardcore, 180 Caplets :, MuscleTech NaNO Vapor, 2.2 Lbs:, MuscleTech NaNO Vapor, 3 Lbs:, MuscleTech Aplodan, 111 Caplets :, BSN Axis-HT, Universal Animal Stak, 21 Paks :, Universal Natural Sterol Complex, 90 Tablets :, Universal Natural Sterol Complex, 180 Tablets :, MuscleTech Nitro-Tech Hardcore, 4 Lbs:, MuscleTech Cell-Tech Hardcore, 4.5 Lbs:, MuscleTech Cell-Tech Hardcore, 6.7 Lbs: