supplement kombinasyonu? eleştri öneriler..

ozan119

Yeni Üye
arkadaşlar ben güç sporu yapıyorm onun için bi kombinasyon yapıyorm ben su ürünleri düündüm
hardline aakg
hardline creapure
ultimate bcaa
universal beef aminos
musclemeds beef isalote
bsn synhtha 6

protein tozunu 2 tane alıyorum çünkü musclemeds i isolate beef olduğu için idmandan sonra bsn yide off günlerde öğün arasında alıcam komplex olduğu için .sizce daha değişik bişeler olabilirmi güç için spor yaıyorum şekile çok takılmıyorum açıkcası.o yüzden no xplode ,superpump gibi üründen bana güzel gelmiyor .

2- sene den fazla kilo 86 boy 1.78

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:24 ----------

2 senedn fazla boy 178 kilo 86

niversal beef aminos
musclemeds beef isalote

Beef isolate varsa beef aminos a gerek yok derim zaten ayrica BCAA de var. Sanirim saglam idmanlar cikariyorsun. Boyle bir supplement stack dusundugune gore saglam de besleniyorsundur. Anabolik aliyor musun?

yok anabolik almıyorum ama sağlam antreman çıkardığım çok doğru ama anti-steroidciyim :) hem rekabet açısından hemde o kadar zararı varken yanından bile geçmem hayatım boyunca büyük konuşmakta istemem ama hiçbişeyin fikrimi değiştirceni sanmıyorum ..beslenmem çesit besleniyorum tereyağ balda yerim yeşillikte yani her çeşit

Back
Yukarı