Supplement kombinasyonu(karar verememek)

Arkadaşlar bu aralar yaklaşık 200tl ye kadar harcama imkanım var.
İlk başlarda 2.3 kg twinlab(132 tl,shaker hediyeli)+500 g universal kreatin(60tl) düşünüyordum.
Fakat daha sonra aminoasit ile kreatin arasında karasız kaldım.
Universal'ın 60 liraya 325 tabletlik amino 1900'ü mevcut.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aminoasit'in ve kreatin'in işlevinin farklı olduğunu biliyorum ama yine de karar veremedim.

Teşekkür ederim.

bodubuilding.com sitesine göre kas inşa etmek için en ideal supplement gereksinimi aynen şöyle...önem sırasına göre;

1. Creatine
2. Beta Alanine
3. Whey Protein
4. BCAA
5. Glutamine.

artık hangisi senin için önemliyse ona yönel :)

Arkadaşlar universal creatine 500gr ve twinlab whey 2.2 kg almış bulunmaktayım.(bir de hediye stevia var:))
Kullanımı şu şekilde yapmayı düşünüyorum.
Antrenman günleri sabah kahvaltıdan önce 1 ölçek whey
antrenmandan sonra 1 ölçek whey,5 gr creatine ve 3 damla stevia.
off günlerde ise kahvaltıdan önce 0.5 ölçek whey ve 2.5 gr creatine,akşama doğru tekrar 2.5 gr creatine ve 0.5 ölçek whey kullanmayı düşünüyorum.

Bir de bu steviayı çay içerken vs normal şeker yerine kullansam bir zararı olur mu?

Arkadaşlar universal creatine 500gr ve twinlab whey 2.2 kg almış bulunmaktayım.(bir de hediye stevia var:))
Kullanımı şu şekilde yapmayı düşünüyorum.
Antrenman günleri sabah kahvaltıdan önce 1 ölçek whey
antrenmandan sonra 1 ölçek whey,5 gr creatine ve 3 damla stevia.
off günlerde ise kahvaltıdan önce 0.5 ölçek whey ve 2.5 gr creatine,akşama doğru tekrar 2.5 gr creatine ve 0.5 ölçek whey kullanmayı düşünüyorum.

Bir de bu steviayı çay içerken vs normal şeker yerine kullansam bir zararı olur mu?

Zaten stevia bitkisel bazlı bir tadlandırıcıdır,antremandan sonra kulanmak yerine caya ve kahveye atmak daha mantıklı bence.

Back
Yukarı