Supplement kombinasyonu lütfen eksiklerimi yazın.

Emre23

Üye
Merhaba arkadaşlar 5 aydır bu sporla uğraşıyorum Yaşım 23 Boy:191 kilo:79

Weider Pure Casein

Weider Glutamine

Weider Amino 2200

Weider Bcaa All free form

Muscletech Nitro-Tech Hardcore

Vitargo Karbonhirat.

Caseini geceleri yatmadan Glutamine ile karıştırıp içiyorum. Whey proteini spordan önce ve hemen sora Bcaa ve Amino asit ile birlikte kullanıyorum.
Vitargoyu daha tam olarak nasıl kullanıcamı anlamış değilim heryerde farklı birşey yazıyor. Eksiklerim varsa kullanım ve zaman konusunda lütfen düzeltin. Çok fazla bir bilgim yok supplementler hakkında.

Merhaba arkadaşlar 5 aydır bu sporla uğraşıyorum Yaşım 23 Boy:191 kilo:79

Weider Pure Casein

Weider Glutamine

Weider Amino 2200

Weider Bcaa All free form

Muscletech Nitro-Tech Hardcore

Vitargo Karbonhirat.

Caseini geceleri yatmadan Glutamine ile karıştırıp içiyorum. Whey proteini spordan önce ve hemen sora Bcaa ve Amino asit ile birlikte kullanıyorum.
Vitargoyu daha tam olarak nasıl kullanıcamı anlamış değilim heryerde farklı birşey yazıyor. Eksiklerim varsa kullanım ve zaman konusunda lütfen düzeltin. Çok fazla bir bilgim yok supplementler hakkında.
Bu kadar fazla şey nasıl aldın =) Fiyatlarını çok merak ettim ?

Kilo almak için eve ama kafamı kurcalığan bu vitargo çok hızlı sindirilen bir karbonhidratmış ve 1 porsiyonunda 92gr karbonhitrat var bu çok yüksek bir oran. ama bukadar hızlı sindiriliyorsa nasıl kilo aldırıyor onu anlayamadım:)

Vıtargo yu, ıdmandan sonra bcaa ve glutamınle al. 1 saat sonra proteın tozu ya da normal oğununu ye. Idmandan once pro tozu sıskınlık yapabılır. Onun yerıne amınodan kullanabılırsın.

idmandan 1 ogun once yemekten sonra hemen vitargo al idmandan sonra proteinle birlikte vitargo al. Karbonhidrat protein emilimi için gereklidir . ayrıca ant. once alıcagın vitargo performansını arttırır. ant sırasında bcaa alabilirsin 15 dk once felan.

İdmandan sora aldım bu Vitargoyu acayip halsizlik yaptı koltugun üstünde uyuya kalmısım valla çok tatlı bir uykuydu ne yalan sölim:)

Back
Yukarı