supplement kombinasyonu lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ec0

Yeni Üye
bana supplement kombinasyonu lazım bcaa creatin falan hangi markanın hangi ürünleri almalıyım ve on + off günlerde nasıl kullanmalıyım ?

Öcelikle amacını söylersen daha çok yardımcı olabiliriz. Mesela Bulk için mi ? Definasyon için mi ?

1 tane whey(nitro tech) ,1 tane nox ürünü ( nox plade,super pump,jack3d), sıvı amino(twinlab)
bu 3 lü benim favorimdir. en fazla yanına creatin eklersin ama ona bile gerek yok bence.

bende şuanda muscletech nitro tech 908gr. gaspari nutrion superpump250 weider power whey var bide muscletechin cell tech creatinini almayı düşünüyorum iyi mi bu kombinasyon ?

öncelikle protein tozu lazım, ben bulk kasan bir sporcuya herzaman komplex protein tozlarının daha faydalı olacağı inancındayım,

1-Gaspari Myofusion veyahut BSN Syntha-6

İkinci olarak yüksek tahribatı önleme adına komplex bir amino asit veyahut bcaa öneriyorum,
ultimate nutrition amino 2002 veyahut ultimate nutrition bcaa güzel ürünler ama en iyisi universal animal nitrodur.

Creatin ve glutamine mutlaka şart, universal güzel bir markadır yine

Tabi ki olmazsa olmaz multivitaminler var...

başka birşeye de gerek yok, iyi bir beslenme programı ile bu yazdıklarım sana fazlasıyla fayda sağlar

Back
Yukarı