husocan07
Üye
öncelikle herkese saygı ve selamlarımı sunuyorum.
kendimden bahsedecek olursak 1,76 boy 70kgım. sporda 6.ayımı bitirmek üzereyim. spora başlamadan önce 86 kgdım.
sporsuz bir yıl içinde 74 kgma indim sporlada 2 ay içinde önce 64 kg oldum sonrada 4 aylık sürede güzel beslenme ve sporla 70 kg çıktım.
Bu aralar elime biraz para geçti ve supp almaya karar verdim yoksa boş şeylere harcarım
forumdaki araştırmalarım sonucu ilk olarak bu supp almaya karar verdim ve şu şekilde kullanmayı düşünüyorum.
-optimum nutrition gold standard whey (sabah ve ant sonrası)
-hardline creatin (ant 30 dk önce 2,5 gr ve ant sonra wheyle birlikte 250ml meyve suyuyla 2,5 gr) (ant olmayan günlerde sabah wheyle birlikte 5gr)
-solgar vm-75 multivitamin (kahvaltıdan sonra 1 adet)
sizce şeçtiğim supp nasıl ve kullanım zamanlamaları doğrumudur.
Bu arada beslenme programım imzamda bulunmaktadır onda bakarsanız sevinirim.
şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum
kendimden bahsedecek olursak 1,76 boy 70kgım. sporda 6.ayımı bitirmek üzereyim. spora başlamadan önce 86 kgdım.
sporsuz bir yıl içinde 74 kgma indim sporlada 2 ay içinde önce 64 kg oldum sonrada 4 aylık sürede güzel beslenme ve sporla 70 kg çıktım.

Bu aralar elime biraz para geçti ve supp almaya karar verdim yoksa boş şeylere harcarım

forumdaki araştırmalarım sonucu ilk olarak bu supp almaya karar verdim ve şu şekilde kullanmayı düşünüyorum.
-optimum nutrition gold standard whey (sabah ve ant sonrası)
-hardline creatin (ant 30 dk önce 2,5 gr ve ant sonra wheyle birlikte 250ml meyve suyuyla 2,5 gr) (ant olmayan günlerde sabah wheyle birlikte 5gr)
-solgar vm-75 multivitamin (kahvaltıdan sonra 1 adet)
sizce şeçtiğim supp nasıl ve kullanım zamanlamaları doğrumudur.
Bu arada beslenme programım imzamda bulunmaktadır onda bakarsanız sevinirim.
şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum