Supplement Kombinasyonum..Önerilerinizi Bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thebky
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

thebky

Üye
Amacım hacimlenmek.
CytoSport Gainer
VPX L-Glutamine
Universal NOX3

Bunların yanına Opti-men multivitamin almayı düşünüyorum.Creatin almalımıyım ? daha önce hiç kullanmayı düşünmedim gerek görmediğim için.Sanki yağ yakımı için daha uygun bir supplement gibi bi izlenim var kafamda. kullanmalımıyım sizce? Cevaplarınızı bekliyorum

kreatin yağ yakımına yardımcı bi ürün değildir ki.
kreatinin ana işlevi kaslar su tutumunu sağlayarak şişkin bir görünüm vermesidir.enerji verdiği de bilinir fakat 2 kutu kreatin bitirmeme rağmen kreatinden enerji aldığımı söyleyemem.

Spor hayatım boyunca aynı anda 3 supplementten fazlasını kullanmadım.Şimdi Gainer, Nox, Glutamin, creatin, multivitamin hepsini birden kullanmanın bi sakıncası olur mu.Doğru bi kombinasyon olur mu bunu merak ediyorum ?

Bence yanlis kombinasyon.

Neredeyse supplement konusunda tecrubesiz bir sporcusun.

Bence:

Gainer
Amino (Xtand, aminox gibi)
Creatine mono(Mono denemeden uzerindeki etkilerini gormeden kreatin iceren urunler sacma )
Multivitamin

Ayrica saglik sikintin yoksa Bu kadar supplement kullanimi uygun su alimi yapildigi muddetce sagligina tehditkar olmayacaktir.

Not: Glutamine in oral supplementasyonun recovery ustundeki etkisi halen kanitalanabilmis degil :( ZAten xtend de bir miktar glutamine var her ihtimale karsin)

Bence yanlis kombinasyon.

Neredeyse supplement konusunda tecrubesiz bir sporcusun.

Bence:

Gainer
Amino (Xtand, aminox gibi)
Creatine mono(Mono denemeden uzerindeki etkilerini gormeden kreatin iceren urunler sacma )
Multivitamin

Ayrica saglik sikintin yoksa Bu kadar supplement kullanimi uygun su alimi yapildigi muddetce sagligina tehditkar olmayacaktir.

Not: Glutamine in oral supplementasyonun recovery ustundeki etkisi halen kanitalanabilmis degil :( ZAten xtend de bir miktar glutamine var her ihtimale karsin)

Supplement konusunda çok fazla bi bilgiye sahip değilim açıkcası.Eğitmenlerimin yönlendirme ve tavsiyeleri doğrultusunda hareket ettim hep.Kreatin olarak Cell-Mass almaya karar verdim Mono olayına hiç girmicem.Nox3 ün antreman sırasındaki etkileri göz ardı edilebilcek gibi değil, Glutamin olmassa olmazımdır.Sadece Multivitamin olarak ne alıcağıma karar veremedim hiç almasammı diye düşünüyorum :S

Back
Yukarı