Supplement kombinasyonum, yorumlarınız?

Tek tek araştırmak zor o yüzden kısaca yanına yazabilirsin diye düşündüm. Sende bilmiyorum yazmısın bişey diyemem o zaman. Ben şuan sadece protein tozlarını arastırıyorum ve sen +4 şey daha katmısın o yüzden.
yazdıkları şeyler temel şeyler forumda her yerde var bunlar.

slm arkadaslar özür dilerm ama konu açamayı bilmediğim için bura yazdm bnd 1.5 senedr parça parça body yapıorm ve no-xplode optimum liquid amino muscletech nitro-tech pro ve tribulus kombinesi yapmak isdiyorum yardımcı olursanız sevinirim... şimdiden tessekürler

idmandan 45 dk önce tribulus, 30 dk önce noxplode, idmandan hemen sonra liquid amino, 30 dk sonra nitrotech...

40 yaşında iç hastalıkları bölümünde görüşmek üzere. Allah korusun tabi.

1 günde vücuduna dışarıdan bu kadar kimyasal madde veren herkese.

sadece 4 yılım kaldı yani :lol:

yahu bunların yanında ben multivitamin, resveratrol, balık yağı, CoQ10, cipram ve darob 80 alıyorum...

üstelik yukardaki BB destekleri hariç, az önce saydıklarımı yıllardır alıyorum, 8-10 yılı vardır.....çok şükür ne mide sorunum var, ne karaciğer, ne de böbrek...

kimyasal dediğin şey, nerdeyse yediğin her madde için geçerli...ayrıca, aslında her madde zehirlidir, bu zehiri ortaya çıkaran şey senin aldığın miktadır, az alırsan yarar sağlar, gereğinden çok fazla alırsan yediğin herşey seni zehirler. herşey seni hasta eder...

hızlı okuyup 4 sene sonra mezun olursan o zaman görüşürüz :lol:
ben 40ımda olacam :lol:

protein tozları öldürür diyen bir Dr. daha yetişiyor sanki :)

Antıp92 senin varsayımına göre ben çok tan ölmüştüm ozaman..

sadece 4 yılım kaldı yani :lol:

yahu bunların yanında ben multivitamin, resveratrol, balık yağı, CoQ10, cipram ve darob 80 alıyorum...

üstelik yukardaki BB destekleri hariç, az önce saydıklarımı yıllardır alıyorum, 8-10 yılı vardır.....çok şükür ne mide sorunum var, ne karaciğer, ne de böbrek...

kimyasal dediğin şey, nerdeyse yediğin her madde için geçerli...ayrıca, aslında her madde zehirlidir, bu zehiri ortaya çıkaran şey senin aldığın miktadır, az alırsan yarar sağlar, gereğinden çok fazla alırsan yediğin herşey seni zehirler. herşey seni hasta eder...

hızlı okuyup 4 sene sonra mezun olursan o zaman görüşürüz :lol:
ben 40ımda olacam :lol:

Abi diyeyim yaşına hitaben :)

Abicim dediğin gibi her maddenin çok kullanılmasının zararlı yanları vardır. Su bile aşırı kullanıldığında zehirlenmelere yol açabilir. Ben ek besin kullananlar anında hastalanıp yatağa düşer demedim.

Örneğin sigara da zararlı bi alışkanlıktır. 15 yaşından başlanıp 60 yaşına kadar keyifle içilir. Pek bi zararı da görülmez. Ta ki doktora gidip akciğer hastalığı raporu alınana kadar. ( Sigarayla supplementleri karşılaştırmıyorum yanlış anlaşılmasın ) Demem o ki bu tür maddeler sonuçta böbrek ve karaciğeri gereğinden fazla yorarak tahrip edebilir. Elbette bünyeden bünyeye değişir. Ama bu maddeler ne kadar doğal da olsa, böbrek ve karaciğer tahribat riski taşımaktadır. Kiminde sivilce yapar kiminde daha büyük rahatsızlaklara yol açar. Kiminde kullandıktan 1 yıl sonra, kiminde 20 yıl kullandıktan sonra.

Sevgili AnkTıp92, alındıysan kusura bakma, ben eğlence amaçlı söylemiştim...
Yani yaş 36, suplementlere yeni başlıyorum...Sen 40 deyince, eğlenme amaçlı dedim yani. :) Yoksa söylediklerin tabii ki doğru.

Selamlar :)

Sevgili AnkTıp92, alındıysan kusura bakma, ben eğlence amaçlı söylemiştim...
Yani yaş 36, suplementlere yeni başlıyorum...Sen 40 deyince, eğlenme amaçlı dedim yani. :) Yoksa söylediklerin tabii ki doğru.

Selamlar :)

Alınılacak bişey söylememişsin ki abicim zaten :)

İyi çalışmalar, Allah gönlüne göre versin.

Sadece beta alanin almıyorum. Antreman öncesinde vitamin içerikli konstare meyve suyu + 2,5 gr creatine + 1 gr beta alanin alıyorum...hatta bazen glutamin tozu.

Aceleyle hazırlanıp bunları almayı unuttuğum günlerde ise güçten düştüğümü hissediyorum: Son setin son tekrarları zorlanıyorum...hatta 1-2 defa daha az kilo ile bitirmke durumunda kaldım.

Ama bu dediğim gibi, hiç pre-workout içeceğim olmadığı zaman oluyor. yani eksiklik karbonhidrattan mı, kreatinden mi yoksa beta alaninden mi kaynaklanıyor orasını bilemiyorum...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:25 ----------

bu arada intra-workout olarak MRM markasının BCAA+G ürününü kullanmaya başladım. limon aromalı. 3 ölçek diyor ama ben 4 ölçek koyuyorum. 500ml sıvı.

hem aromasını artırsın, hem sıvıya daha çabuk karışsın, hem de antreman sırasında karbonhidrat sağlayıp enerji artışını sağlasın diye karşımın içine 150ml kadar limonata koyuyorum.

gerçekten iyi bir intra workout ürünü...

arkadaşlar ayrı bir konu açmak istemedim
stimol
kreatin
protein tozu
amino asit
milk thistle
(zoretanin kullandığım için kreatin karaciğerimi ağrıtıyor)
ayrıca sıkı bir beslenme program 4 haftalık
marka yazmaya gerke duymadım ortalama olarak ürünlerin hepsi birbirine benziyor
eklemem gerekn başka birşey varmı?
hazırladığım antremanda kas yıkımı olma ihtimali var bu yüzden ya çıkıcam ya batıcam
bu arada banda antremandan sonra su yerine protein tozuna elma suyu ilave etmem tavsiye edildi.

antreman sonrası karbonhidrat almak önemli olduğu için protein tozuna sıvı olarak meyve suyu ilave edilmesi önerilmiş, ki çok doğru bir öneri...

ben kendimi illa ki elma-üzüm suyu olsun diye sınırlandırmıyorum. amatör olduğum için aklıma hangisi eserse onu yapıyorum :) ama çukulatalı protein tozları ile en güzel giden %100 üzüm suyu oluyor, orası bir gerçek :D

Back
Yukarı