beslenmem işim dolayısıyla pek iyi değil multivtmin alim bari creatin falan kullanmak istemiyorum nitro tech ucuz bulduğumdan dolayı aldım yoksa almazdım zaten![]()
Öncelikle Supplementlere verilen paralarla 4 4lük olmasa bile yakın bir beslenme yapılabilir. Ama tabi evde pişirip yanımızda taşımaktansa hemen toz u koyup içmek daha kolay geldiği için öyle yapıyoruz değil mi?
Bulk'da Glutamine al . hele ki beslenemiyosan kesinlikle en önemli amino acidlerden olan glutamine yi kullanmanı kesinlikle tavsiye ederim.
Ama en önemli tavsiyem hergün evinde pişir ve saklama kabına alıp yanında taşı yemeğini...
mağzacıların çay saati ve yemek saatleri oluyor zaten. Öğlen yemeğini çeşitli güzel bir menü yiyerek tamamlarsın. Çay saatinde de tonbalığı konservesi gibi pratik bir şey yiyebilirsin. Glutamine - Twinlab Amino alacağına protein barı alabilirsin daha yararlı olur senin için. Ama önce beslenmemağaza sektöründeyim beslenme bana göre iyi değil sabah kalktığımda güzel bi kahvaltı yapıyorum lor reçel bal vb. sonra 4-5 gibi sağlam bi yemek sonra eve 10:30 gibi gelince sağlam bi daha yiyorum zayıfım zaten o yuzden akşamda yiyorum aslında sağlam yiyorum ama ne kadar iyi bilmiyorum