Bende paramı biriktireyim SuperPump 250+PlasmaJet+Bcaa+Whey kombinesi yapıcam tabikide yanında bol miktarda mineral ve vitamin varPlasmaJet ve SuperPump çok övülüyor bakalım ne kadar işe yarıyor bunlar
berbes, ben zaten günlük protein baya alıyorum haşlanmış tavuktan o yüzden myofusion'a gerek yok gibi ama bakalım size on belki kullanırım dediğin gibi ama yazın creatine kullanmakta diyetteyken zor gibi![]()
berbes,Lor 'da yiyorum ama geceler hiç gelmesin diyorum bazen o kadar kötü geliyorki tadı bildiğin işkence misali..Yazın hacim ve definasyon için alıcam onları nasıl olucak bu dersen yüksek protein alıyorum yanında normalden daha az karbonhidrat sadece bu sayede hem kilo da verdim hem hacim de aldım diyebilirim şuan bunu yapıyorum işe yaradıda
![]()
Arkadaşlar whey olarak birde casein olarak sadece yatmadan önce almak için ne önerirsiniz ? (ben whey ve casein ikisinide optimum düşünmüştüm) ayrıca aminoasitte sıvı twinlab düşünüyorum.. bunları 2 gün içinde sipariş vermem gerekiyor, yorumlarınızı bekliyorum thums: