Supplement kombine tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Airoud
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi günler bende 1 senedir bilek güreşi yapıyorum güç antrenmanı yapıyoruz ve antrenman sonra gercekten yoruluyorum. 6 aydır falan supplement kullanıyorum. artık yanına bişeyler kombine etmek istiyorum ne alabilirim yardımcı olabilriimisiniz.
Animal pak almayı düşünüyorum yanında supplmentim(nutrade premium protein) var yanına nasıl kombine ürünler kullanabilrim ? bcaa creatin amino glutamin gibi..
boy: 1.85 kilo: 72(müsabakalar sikletlere göre oldugu için kilomu korumam lazım)

Son düzenleme:
Besin olarak örnek veriyorum ;Yumurtadaki amino asit sizin için fiyat/fayda bakımından hiç bir supplementte yok ---pahalı örnek veriyorum Kırmızı etin 100 gramındaki amino asit profiline hiç bir supplementin 100 gramdaki profili yanına yaklaşamaz.
Sonuç supplementlerle gram hesabı yapıcağınza ekstradan günde 1-2 yumurta tüketin size faydası çok daha fazla olur(+lor peyniri) haftada 2-3 gün kırmızı et tüketin (pahalı olduğundan 100-150 gram Toplamda yarım kilo)
Size net + getirisi olur öncelik doğal beslenmenin .
Bunlara ek olarak protein tozu +x-tend gereksinimlerinizi karşılar.
Katılıyorum beslenme ne kadar iyi supplement o kadar etki gösteriyor aldığın şeyin kalitesini sen belirliyorsun bir nevi

Back
Yukarı