merhaba arkadaşlar,forumu büyük bir hevesle takip ediyorum,ancak aklıma bir kaç soru takıldı.ben şu anda hardline sıvı l-carnitin ,hardline amino 2000,birde günde bir tane gnc nin solocaps adlı vitaminini kullanıyorum.haftada 4 gün idman yapıyorum.ancak bu ürünlerin yağlarımı yakıp yerini kaslara bırakması için yeterli olup olmadığını bilmiyorum??sizce bunların yanında başka ürünlerde kullanmalımıyım???
birde benim ingiltereden supplement getirtme şansım doğdu,ancak oradan aldırıp buraya kargo ile göndertirken gümrük ödüyormuyuz?yani fiyat olarak daha ucuz oluyormu?ayrıca sizce amino,yağ yakıcı protein tozu olarak hangi ürünleri getirtmeliyim?
yanlış birşey söylediysem lütfen kusuruma bakmayın,forumu takip ederek elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyorum...
birde benim ingiltereden supplement getirtme şansım doğdu,ancak oradan aldırıp buraya kargo ile göndertirken gümrük ödüyormuyuz?yani fiyat olarak daha ucuz oluyormu?ayrıca sizce amino,yağ yakıcı protein tozu olarak hangi ürünleri getirtmeliyim?
yanlış birşey söylediysem lütfen kusuruma bakmayın,forumu takip ederek elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyorum...