Supplement kullanmadanda oluyor arkadaşlar

Franquez

Üye
Ben bu sporu layıkıyla aralıklı olarak 2 seneyi devirmiş bulunmaktayım 100 kılo gıbı cıddı bı kılodan dustum ve 75 -80 arasıyken vucudum cok iyi duruyordur fakat karın bolgesınde deri yumusaklıgı vardı dedım bıraz daha yağ yakayım cıkar herhalde 66 ya kadar define oldum şuan ki halim tekrardan 75e cıkmayı dusunuyorum ne dersiniz ve hiç toz,amino,kretain hiç bi supplement kullanmadan bu hale geldim ekstra bilgi olarak
Boy:178
Kilo:66
Kol:39
Bel :72
Bu define fotom şuanki halim
VG YAKIN.jpg
VG YAKIN.jpg

ve buda;
75-80 arası hacimli halim
Adsız.jpg
B-3A_EPXEAAZPt-.jpg

yorumlarını bekliyorum arkadaşlar

Güzel değişim tebrik ederim. Peki define olduktan sonra derideki yumuşama durumunu halledebildiniz mi?

Hocam nasil.beslendiniz yag oranini nasil dusurdunuz bende diyetteyim ama alt karinda hic erime yok.nerdeyse 2 ay oldu kilo verdim.guZELCE ama derim yumusak bi yardimci olurmusunuz hocam ne yapmam lazim boy 173 kilom 76
o aralar pek düzenli beslenmiyordum 0 karb düşürmüştüm nerdeyse bi yulaf yiyordum sabah fakat ayağım sakatlandı ve hemen bıraktım
şuanki beslenmem
Sabah ;
4 Yumurta beyazı,
Yulaf + kuru üzüm + ceviz karıştırıp sütle yiyorum,
Lor peyniri + domates + salata + biber
Ara oğün;
1 meyve yiyorum + kahve + 2 parça bitter
Öğlende;
Bulgur tavuk salata yada yulaf canım çekerse
Ara öğün;
ben bu ara oğunlerı canım ısteyınce yapıyorum mesela fıstık ceviz badem meyve ne ıstersem spora gıdene kadar yiyorum
Spor sonrası ; Tavuk yada ton balıgı + evde ne yemek varsa + sebze vs .
Sonra tv izlerken gene kuruyemıslerden yıyorum canım ne kadar cekerse
Yatmadanda ; Lor + yoğurt + ceviz

o aralar pek düzenli beslenmiyordum 0 karb düşürmüştüm nerdeyse bi yulaf yiyordum sabah fakat ayağım sakatlandı ve hemen bıraktım
şuanki beslenmem
Sabah ;
4 Yumurta beyazı,
Yulaf + kuru üzüm + ceviz karıştırıp sütle yiyorum,
Lor peyniri + domates + salata + biber
Ara oğün;
1 meyve yiyorum + kahve + 2 parça bitter
Öğlende;
Bulgur tavuk salata yada yulaf canım çekerse
Ara öğün;
ben bu ara oğunlerı canım ısteyınce yapıyorum mesela fıstık ceviz badem meyve ne ıstersem spora gıdene kadar yiyorum
Spor sonrası ; Tavuk yada ton balıgı + evde ne yemek varsa + sebze vs .
Sonra tv izlerken gene kuruyemıslerden yıyorum canım ne kadar cekerse
Yatmadanda ; Lor + yoğurt + ceviz
Okuyunca sasirdim kuruyemisler ozellikle kalorisifazla sizin.yediginiz azini yiyorum zor kilo veriyorum ozellikle yag tabakasi erimiyor size.nasil.ulasabikirim whatsab verme sansiniz varmi ve nekafar surede yag orani dustu

Okuyunca sasirdim kuruyemisler ozellikle kalorisifazla sizin.yediginiz azini yiyorum zor kilo veriyorum ozellikle yag tabakasi erimiyor size.nasil.ulasabikirim whatsab verme sansiniz varmi ve nekafar surede yag orani dustu
ben tatlı şeker hiç tüketmem yalnız o zamanlar nohut cok yıyordum suan fıstık cok yıyorum saglıklı yağlardan uzak durma korkma fıstık belde yağlanma yapmayan tek kuruyemiş bunu unutma

ben tatlı şeker hiç tüketmem yalnız o zamanlar nohut cok yıyordum suan fıstık cok yıyorum saglıklı yağlardan uzak durma korkma fıstık belde yağlanma yapmayan tek kuruyemiş bunu unutma
Kavrulmus fistikmi yag yakimik durdu o kalin yag tabakasi erimiyo bibturlu kasiklarim bacaklarim inceldi ama gobekte pek degisen olmadi en son.gobekmi eriyor beslenmeniz diyet.degil bu.halde bile.kilo verdiniz nasil yol.izlemem lazim ve nekadar surede dustu yag oranini kacti ve suan kac

Kavrulmus fistikmi yag yakimik durdu o kalin yag tabakasi erimiyo bibturlu kasiklarim bacaklarim inceldi ama gobekte pek degisen olmadi en son.gobekmi eriyor beslenmeniz diyet.degil bu.halde bile.kilo verdiniz nasil yol.izlemem lazim ve nekadar surede dustu yag oranini kacti ve suan kac
şuan %6 civarı olması lazım ölçtürmedım ama 1.78 67 kilo 70 civarı belim bütün hatlar belli şuan kavrulmuş fıstık değiş kabuklu fıstık al soy soyması daha zevkli oluyor hem:)[DOUBLEPOST=1438956110][/DOUBLEPOST]
Beslenme programının yaklaşık makro değerlerinin miktarlarını da paylaşabilir misin ? Bulk define ikisi de olur.
dediğim gibi suan calıstıgım ıcın o kadar hesap yapamıyorum telefonda program var sabah her zaman aynı oğle değişebiliyor aksamda tavuk balık yemeye calışıyorum benım suan hedefim clean bulk temiz beslenerek deniyorum ama mağlum öğlende tabilot yiyoruz ne kadar temız yemeklerı secmeye calıssamda yağlı yapıyolar ama o kadar yağ sıkıntı yapmadı suana kadar kafanıza takmayın derim

Back
Yukarı