• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

supplement kullanmalımıyım

supplement kullanmalımıyım ?

• kullan

Votes: 1 5,6%
  • kullanma doğal beslen

Votes: 17 94,4%

• Total voters
    18
  • Poll closed .

shonja

Üye
nisandan beri vücut geliştirme ile uğraşıyorum 14 yaşındayım boş zamanlarımda parkour yapıyorum protein içerikli besleniyorum 57 kiloyum size sorum şu supplement kullanmalımıyım

Eklentiler

• Fotoğraf1800.jpg
    Fotoğraf1800.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 913
  • Fotoğraf1799.jpg
    Fotoğraf1799.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 960
gerek yok kılon zaten az gunluk 90-120 gr protein alsan yetecektir

peki bi program önerebilirmisiniz evde 20 kg ayarlanabilen dambıl var z bar ve düz bar alıcam 1 hafta içinde 1-2 ay içindede ağırlık sehpası alıcam

Forumda evde yapılabilecek hareketler hakkında başlıklar mevcut. Flexor hocamızın açtığı konuya göz atmanızı öneririm.

Nedir bu supplement merakı ? Hem gençsin, hem de bu sporda yeni sayılırsın. Boşver bu şekilde devam et derim

yasın 20 kusur olsa bu vucuda kullan derdım ancak 14 yasında supplement kullanman senın yapman gereken en son sey

suplementler sihirli değnek değil arkadaşım, şu kanıdan vaz geçelim önce. bakma foruma suplementler peynir ekmek gibi gidiyor steroidlerde öyle bazısına (bende dahil ) ama aşırı kullanımda göz ardı ettigimz yada umursamadımıgız tonla zararı var. şu yaşında sana suplement olarak balık yağı ve vitamin kompleksi öneririm. kilo almanda sıkıntı varsa gainer alabilrsin ama s. kombinlerine creatine nox. v.b bulaşma. kolay gelsin

günlük alman gereken protein sınırın altındaysa yardım amaçlı alabılırsın
protein tozu alıp şişicem diyenlerden değilsindir umarım :)

Back
Yukarı