Supplement seçimi hakkında?

Merhabalar uzatmadan direk konuya gireyim

2 senelik hiç ara vermeden yaptığım vg sonrasında verdiğim 8 aylık zorunlu aradan sonra spora yeniden başlamaya karar verdim.Beslenmemi düzgün yapamadığım için supplement almam şart soruma gelelim.

170 lira gibi bir bütçem var ve destek almayı düşünüyorum.

Whey içemiyorum o yüzden hap veya çay kaşığı kullanılan ürünleri düşünüyorum.

1. xpro amino6000 - o/n bcaa
2.xpro glutamine 300gr - o/n bcaa
3.o/n bcaa - xpro glutamine 300gr
4.xpro amino6000 - xpro glutamine 300gr - o/n creatine powder 300gr
5.o/n bcaa - o/n creatine powder 300gr - xpro glutamine 300gr (bunu düşünüyorum)

seçeneklerinden hangisi kas gelişimime ve yağsız kas yapmama yardımcı olabilir yardımcı olursanız çok teşekkür ederim saygılar :)

Son düzenleme:
Whey alamıyorsun demek. 4 numara. Optimum bcaa.

Whey alamıyorsun demek. 4 numara. Optimum bcaa.

Alamıyorumdan kastım alıp öyle ziyan ettiğim üç üründen sonra hap türevlerine yöneldim.Gerçekten tozları içemiyorum bi süre sonra boğazımdan geçmemeye başlıyor

bence kesinlikle 5 olmalı iyi düşünmüşsün

nitrococuk 4 dedi acaba neden 4 neden 5 diye sorsam ayıp etmiş olurmuyum

Fiziğim böyle yani amacım kilo almak değil sadece kasları büyütmek yağ almak istemiyorum
564663_415619361801491_1703392466_n.jpg

Son düzenleme:
Glutamine'in oral supplementasyonu recovery ustunde olumlu etkisi bilimsel olarak kanitlanirsa. Kesin 4 derdim. Ancak GLutamine cikararak yine 4 diyorum.

Glutamine'in oral supplementasyonu recovery ustunde olumlu etkisi bilimsel olarak kanitlanirsa. Kesin 4 derdim. Ancak GLutamine cikararak yine 4 diyorum.

Glutamin yerine bcaa yı koyarsam peki 5. sıkkı yani bir ekstrasını görürmüyüm yoksa boşamı almış olurum bcaa lar üzerine güzel yazılar okudum gerekli gibi düşündüm konuyu açarken biraz

Aminolarin pekcogu da BCAA icerir. Eger imkanin varsa Aminox veya xtend + kreatine kombinasyonu yap derim.

Aminolarin pekcogu da BCAA icerir. Eger imkanin varsa Aminox veya xtend + kreatine kombinasyonu yap derim.

Scivation Xtend gerçektende kafamdaki ürünmüş gerçektende araştırdım istediğim glutaminide bcaa yıda veriyor peki kreatinle xtendi nasıl kullanmalıyım kreatini antrenman öncesi xtendi sonrasımı

Son düzenleme:
Kaslarınıza hacim katmak istiyorsanız beslenmenizi gözden geçirin....

Hergün kocaeliye gidip geliyorum istanbuldan sabah 7 akşam 5 o yüzden beslenme diye bişey olmuyor malesef düzgün beslenebilsem destek kullanmazdım

---------- Post added at 13:33 ---------- Previous post was at 13:28 ----------

o/n creatine ve scivation xtend e noxpro eklesem yarım servis nasıl olur sizce creatin aşırı olmaz diye düşünüyorum.Noxpro daki arginine yi daha önce tek başına kullanmıştım ve çok etkisini görmüştüm bu ürünü arginine olduğu için almayı düşünüyorum sadece

Kasların su tutması için creatine yüklemesi yapmayı düşünüyorum gerekli araştırmayı yaptım adminimiz güzel bilgi vermiş o konuda problemim yok

Son düzenleme:
Hergün kocaeliye gidip geliyorum istanbuldan sabah 7 akşam 5 o yüzden beslenme diye bişey olmuyor malesef düzgün beslenebilsem destek kullanmazdım

---------- Post added at 13:33 ---------- Previous post was at 13:28 ----------

o/n creatine ve scivation xtend e noxpro eklesem yarım servis nasıl olur sizce creatin aşırı olmaz diye düşünüyorum.Noxpro daki arginine yi daha önce tek başına kullanmıştım ve çok etkisini görmüştüm bu ürünü arginine olduğu için almayı düşünüyorum sadece

Kasların su tutması için creatine yüklemesi yapmayı düşünüyorum gerekli araştırmayı yaptım adminimiz güzel bilgi vermiş o konuda problemim yok

Duzgun beslenip takviye alirsaniz yardimci olacaktir aksi takdirde mucize beklemeyin supplementler asla besinlerin yerini tutmazlar.

Creatine de yukleme diye birsey yok, milattan once bilgisi bu.

Xtend i idman icinde alirsin, creatine i ise idman oncesi 2.5 gram idman sonrasi 2.5 gram alirsin.

Duzgun beslenip takviye alirsaniz yardimci olacaktir aksi takdirde mucize beklemeyin supplementler asla besinlerin yerini tutmazlar.

Creatine de yukleme diye birsey yok, milattan once bilgisi bu.

Xtend i idman icinde alirsin, creatine i ise idman oncesi 2.5 gram idman sonrasi 2.5 gram alirsin.

İllaki beslenmeme dikkat edicem ama ama tamı tamına yapamam malesef ama tamamen suplementlere güvenmiyorum tabiki.

Noxpro yu hangi aralıkta kullanmalıyım peki

Nox urunse (Bilgim yok hangi urunden bahsediyoruz) preworkour idman oncesi 30-45 dakika once kullanirsin. Creatini bu durumda idman sornasina 5 gr olarak tasirsin.

Nox urunse (Bilgim yok hangi urunden bahsediyoruz) preworkour idman oncesi 30-45 dakika once kullanirsin. Creatini bu durumda idman sornasina 5 gr olarak tasirsin.

12g’lık serviste 5000mg Kreatin, 2000mg L-Arjinin, 1000mg L-Glutamin, 1000mg BCAA, 500mg L-Taurine, 150mg Kafein.

Ortalama gida degerleri

100g %RDA per 12g / 12g için %RDA
Enerji 816 kJ /192 kcal 98 kJ/23 kcal
Protein 38 g 4.6 g
Karbonhidrat 5.5 g 0.6 g
Yag 0 g 0 g
Diyetik Fiber 58 mg 7 mg
Potasyum 1767 mg 88 212 mg 10
Magnezyum 283 mg 76 34 mg 9
Fosfor 1125 mg 160 135 mg 19

Kreatin Monohidrat 42 g 5000 mg
L-Arjinin 17 g 2000 mg
L-Glutamin 8.3 g 500 mg
L-İzolösin 2.1 g 250 mg
L-Valin 2.1 g 250 mg
L-Taurin 4.2 g 500 mg
Kafein 1.25 g 150 mg

Icindekiler: Sitrik Asit, Dogal Portakal Aromasi, Tatlandirici: Sukraloz, Beta Karoten.

Kullanim tavsiyesi: Bir (1) porsiyon ürünü 250ml suyla karistirarak gün içinde tüketin.

Bnlar özellikleri

nitrococuk 4 dedi acaba neden 4 neden 5 diye sorsam ayıp etmiş olurmuyum

Adamım çok pardon ya. uyku sersemliğiyle yanlış söylemişim. 5 ! 5 numara. Zaten optimum bcaa demişim farkındaysan.

Back
Yukarı