supplement seçimi, sizce hangisi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ihsan07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MusclePharm Creatine mi ? ALL STARS Intensity NO-X performans attırıcı mı ? yoksa Cellucor C4 Extreme mi ? Acil yorumlarınızı beklyıorum kardeşlerim sımdıden tesekurler kolay gelsin.weightlifterweightlifterweightlifterweightlifter

Öncelikle bazı amino asitler saymışsın bcaa glutamine creatine vs gibi.

Bu başlıkta ise bazı ürünler sunmuşsun. Benim tavsiyem ise henüz 17 yaşında bu ürünleri kullanmaman yönünde.

Senden 6 yaş büyük birisi olarak rica ediyim hemde 2 3 sene supplement almadan devam et sonrasında kullanırsın ve sağlam bir alt yapın olduğu için daha iyi olur kanaatindeyim.

18 yasındayım kardeşim suan oyle yazıyor oylesıne ayzmıstım onu degıstırıcem zaten bir seneyi doldurdukty aosnra almaayı dusunuyorum zaten sence nasıl bir kombınasyon olusturmalıyım ??

Hım 1 senede dolmuş ise bu sporda

Whey protein

Creatine

Zma

Omega 3 desteği ve

Multivitamin uygundur.

Bütçe kısıtlı ise sadece whey veya whey + creatine.

Protein tozum var zaten bunlardan bırını alıcamda hangısını onerırsın ? amino asitte alıyımmı ayrıyetten

Whey proteinin var ise ilk etapta creatine alabilirsin bunlara ek olarak amino asit.

Bsn amino x ve scivation xtend var .

İkiside içerik bakımından aynı sayılır sadece xtend de ek glutamine var ama az mıktarlarda 1 2 gram kadar.

İki ürünüde denedim ama gerek fayda gerek aroma olarak ben bsn i tavsiye ediyorum ve bsn e döndüm.

Anladım ozaman whey+creatine+BSN kombınasyonu yapıcam. protein var zaten BSN ve Creatin ne kadara maal olur bana peki ?

Bsn Amino X 82 tl

Creatine ise 300 gramlık kutular 45 ila 65 tl arasında değişiyor.

Whey alırken ise optimum gold whey var mesela 155 tl gibi genede ürünlerde 140 ila 200 arasında değişiyor.

önerecegin protein tozu varmı peki ? he bide 300 grmlık creatin kac servis edilcek günde ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:17 ----------

acil yardımm

Günde 5 gram kullanacaksan 60 gün gider sana .

Önereceğim whey ise

Optimum hydrowhey
Dymatize İso-100
Scivation İsobest
Optimum Gold Whey
Ultimate iso 93

Günde 5 gr almak gerekiyor oda antremanlardan önce ? en uygunu verım alınacak kullanma sevıyesı nedır mesela 10 gr filan kullanılmazmı ??

Kullanılır ancak ne gerek var çok kullanmaya ? Vücudun kullanma kapasiteside var.

5 gram sana yeterli antrenman öncesi alırsan güç artışı olur sonrası alırsan recovery.

İstersen 2.5 gram önce 2.5 gram sonrada alabilirsin.

recovery etkisini hep duyuyorum arastırdım bulamadım ne anlama geliyor ? he bide 5sence iyi edermiyiym antreman sonrası kullanmayı ??

Back
Yukarı