Supplement Tavsiyesi ?

arkadaslar daha önce 1 2 ay salona gidip birakmistim fakat simdi tekrar baslamayi dusunuyorum ilk 3 ay herhangi bir takviye kullanmayi dusunmuyorum fakat su an yurtdisinda ögrenciyim ve hergün yemek hazirlayip cok duzenli beslenemiyorum eksiklerimi kapaticak misal hem karbohhidrat hem protein seklinde all in one hepsi birarada ürünler kullanmayi dusunuyorum bu tarz urunler benim icin uygunmudur ? ve hangi urunleri tavsiye edersiniz ?

Boy :1.66
Kilo :63

şu anlık beslenmene dikkat et hiç edemiyorum diye bırakma edebildiğin kadar et hiç yoktan iyidir. Protein+karb ürünü istemişsin yabancı ülkedesin parasal yönden sıkıntı çekiceğini zannetiyorum. 4-5.aydan sonra Ultimate İso mass extreme gainer , CytoSport Monster milk , yada BSN True mass alabilirsin 3 üde kalitelidir

Ben tavsiye etmem ancak mecbursan, gainerlara yonelebilirsin. Bulundugun ulkeye bagli olarak meal replacement urunler var (yuksek proteinli corba, yemek vs) onlara yonelebilirsin.

Ultimate İso mass extreme gainer , CytoSport Monster milk bu ikisi guzel urunler.

ilk aylarda başlarsan paran boşa gider vücut onu bir yolla dışarı atar 4-5. aydan sonra başlamanı tavsiye ederim

peki gainerlera ilk aylarda baslamanin bi sakincasi olurmu yoksa 3 6 ay sonrasinda mi baslanmali ?

Her zaman derim ilk 6 ayda kendi kapasitemizi gormeliyiz, ancak durumun ozelse degisir tabi, ogun atlamak zorunda isen(bu zorundalik cok zordur ) alinabilir.

Back
Yukarı