Supplement ve antidepresan kullanımı.

Frightos

Üye
Selamlar. Bu zamana kadar hiç supplement kullanmadım. 1 yıl oldu spora başlayalı. Artik kullanma karari aldim bir supplement kombinasyonu yapicam kreatin,bca,whey pro seklinde. Yalniz merak ettiğim antidepresan kullanıyorum bunlarla supplement kullanmam bir sorun teşkil edermi acaba .elbette doktorumada sorucam ama doktora muaneye gitmeme biraz daha var.sizin bir bilginiz varmi?

Bu konuda hiçbir olumsuz yazı okumadım. Bcca gerekli mi acaba? Zaten wheyin içinde mevcut.
Kreatin bca ikilisimi yapayım whey kreatin mi acaba hangi 3. Suplement gereksiz kalir sizce[DOUBLEPOST=1582210327][/DOUBLEPOST]
etmez. ilaç olmadığı için etki yapmaz. ama steroid kullanırsan sonucu gerçekten çok kötü olabilir.
Sağol hocam. Steroid ile isim olmaz suplement sıkıntı çıkarmazsa sevindirici[DOUBLEPOST=1582210374][/DOUBLEPOST]
Supplement kullanırken zaten fazla su tüketmek lazım, senin daha da fazla tüketmen şart.
Su tuketmede sıkıntım yok hocam. Günlük en kötü tükettiğim 3 lt

Kreatin bca ikilisimi yapayım whey kreatin mi acaba hangi 3. Suplement gereksiz kalir sizce[DOUBLEPOST=1582210327][/DOUBLEPOST]
Sağol hocam. Steroid ile isim olmaz suplement sıkıntı çıkarmazsa sevindirici[DOUBLEPOST=1582210374][/DOUBLEPOST]
Beslenmeyle ilgili tabiiki ama ben önce kreatinli whey kullanmıştım ama dezavantajı whey almayacaksan bile kreatini hergun almak icin wheyi de alıyorsun. Şimdi ayırdım ikisini, o gün yeterli protein alırsam whey almıyorum.

hiç bir sıkıntı çıkmaz.

Back
Yukarı