Supplement yardım !Lütfen ^^

Selam
Ben yaklaşık 1 senedir kickboks-thaiboks ve ashihara karate ile uğraşıyorum.Haftada 3 gün gidiyorum kalan 2 gündede body çalışıyorum.Antrenmanlar yaklaşık 2 saat sürüyor ve baya ağır tempoda.Fakat yiyeceklerden yeterince protein , aa vs alamıyorum sanırsam.
Hacim kazanmama takviye için neleri önerirsiniz ?
Protein tozu , aa vs
Üstadlardan yardım bekliyorum

:oops: :oops:

Hacim için 4-6 Hafta Whey Protein-Weight Gainer-Glutamin-Tribulus kürünü öneririm.Ayrıca kısa süreli ama yüksek şiddetli ve uzun dinlenmeli antremanlar yapmalısın.

Andre dedi:
Hacim için 4-6 Hafta Whey Protein-Weight Gainer-Glutamin-Tribulus kürünü öneririm.Ayrıca kısa süreli ama yüksek şiddetli ve uzun dinlenmeli antremanlar yapmalısın.
suplament kür önerilerinde genel olarak hiçbiryerde dhea önerilmiyor.ben bunun nedenini merak ediyorum.bildiğim kadarı ile bulması kolay.fiyatıda abartı değil.

Andre dedi:
Biz kullandık ve halada kullandırıyoruz.Sonuçlar tatmin edici.
peki doz olarak benim gibi birine ne onerırsın.kutu üzerindeki gibi gunde 2 tablet yeterli gelirmi 95 kilo birine?

Senin tribulus tatmin etmez dostum :)))

Zaten tribulusun verdiği etki ortada.Yani insanlar sustanondaki gibi güç beklemesin.Sadece steroid kullanmyacak arkadaşlar için öneriyoruz.Az ama kalıcı etkiyle idare etmeleri lazım.

Senin gibi bir sporcuyu tribulus kesmez ama :D

Şimdi belki diyebilirsin peki sizi nasıl tatmin ediyor diye?

Aslına bakarsan bizi tatmin etmiyor.Hemde hiç denecek seviyede.Düşün bakalım 1000 mg v.s.. gibi uçuk testosterone dozlarında sonra Tribulus ne etki verecek :D ...Sadece kürden uzak dönemlerde creatine-tribulus kullanırdık.Hiç yoktan iyidir.Ama steroid kullanmayacak arkadşlara kullanmalarınıtavsiye ederim.Ama etki için en az 3 tablet kullanın derim.Asabiyet yapabilir doğrudur.Ama yinede iyidir.

Back
Yukarı