Xanthium
Üye
Merhaba arkadaslar.Hepimiz,az yada cok supplement destegi aliyoruz.Ben su ana kadar sadece aminoasit kullandim.Fakat aklima takilan birkac soru var.Daha dogrusu birtakim kulaktan dolma bilgiler.Beni bu konu da aydinlatirsaniz cok sevinirim.
1)AMİNO ASiT
a)Amino asitlerin icindeki L-Triptofan adli madde zararlimdir?(deri dokuntusu vs... neden olan bir hastaliga neden oluyormus
)
b)Weider mega likitle-Universal GH-Max arasindaki fark nedir?İkiside yuksek oranda buyume hormonu salgilaticisi olan arjinin,ornitin iceriyor.
(weider 3000+3000;univers 5000+100 gibi bir degerdi sanirim)
Ayrica universal 6ayda1 kutu tuletiliyor.weider de bir uyari yok.
2)PROTEİN TOZLARİ
-Bu tozlarin karacigeri yaglandirdigi
3)CREATİNE
-Bobreklere zararli oldugu soyleniyor.
------------------------------------------------------------------------
Ben daha once hardline amino 2000 kullandim.su anda da weider mega fort likit aldim.(daha kullanmadim) Bu urunu yuksek arjinin ve ornitin icerdigi icin aldim.
Fakat sporla yeni tanismasam bile son bir yildir düzenli spora gidiyorum.(bunun ilk 10 ayi haftada 2 gun firsatim oluyordu
Anca 2 ay düzenli gldim.Ama iyi kotu bir gelisim gosterdim.ama genede bu ilac bana agir gelmez umarim.)
Gunde 1 ampul alicam.onuda antremandan once sanirim.Gerci gece icmesi de tavsiye ediliyor,arjn. ve ornit. yuzunden.
-----------------------------------------------------------------------
Özellikle amino konusunda yardimci olursaniz sevinirim.Tesekkurler
1)AMİNO ASiT
a)Amino asitlerin icindeki L-Triptofan adli madde zararlimdir?(deri dokuntusu vs... neden olan bir hastaliga neden oluyormus

b)Weider mega likitle-Universal GH-Max arasindaki fark nedir?İkiside yuksek oranda buyume hormonu salgilaticisi olan arjinin,ornitin iceriyor.
(weider 3000+3000;univers 5000+100 gibi bir degerdi sanirim)
Ayrica universal 6ayda1 kutu tuletiliyor.weider de bir uyari yok.
2)PROTEİN TOZLARİ
-Bu tozlarin karacigeri yaglandirdigi
3)CREATİNE
-Bobreklere zararli oldugu soyleniyor.
------------------------------------------------------------------------
Ben daha once hardline amino 2000 kullandim.su anda da weider mega fort likit aldim.(daha kullanmadim) Bu urunu yuksek arjinin ve ornitin icerdigi icin aldim.
Fakat sporla yeni tanismasam bile son bir yildir düzenli spora gidiyorum.(bunun ilk 10 ayi haftada 2 gun firsatim oluyordu

Gunde 1 ampul alicam.onuda antremandan once sanirim.Gerci gece icmesi de tavsiye ediliyor,arjn. ve ornit. yuzunden.
-----------------------------------------------------------------------
Özellikle amino konusunda yardimci olursaniz sevinirim.Tesekkurler