Supplementlerde Yılbaşı İndirimi

Şunuda değerlendirelim,atlamayalım,sinekten yağ çıkartalım :D

Ayrıca TAKSİM & KADIKÖY & ÇAMLICA mağazalarımızda sadece 31.12.2013 Pazartesi günü bütün ürünleri içeren büyük bir sürprizimiz daha var. İnternet müşterilerimiz de bu sürprizden aynı gün bize telefonla ulaşıp yararlanabilirler. Aşağıdaki numaralardan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bence kaçıramayın bu fiyatları şu anda geliş fiyatlarından veriyorlar ürünleri.

Herhangi bir hoca tanıdığınız varsa oradan alışveriş yapan bütün hocalara da zatengeliş fiyatına yakın bir fiyattan veriyorlar. Ben 5 6 aydır şu anki fiyatlardan alışveriş yapıyorum. Hocalar nasıl kar ediyor sanıyorsunuz :)

Şu anda kesinlikle bir protein tozu alın. Elinizde varsa da alın stok yapın.

1-2 kutu xtend alın durumunuz varsa. Aminox zaten 80 lira düşmüş 70e çok bi fark yok xtend tercih edilmeli.

Assault'un fiyatı 72 lira o da uygun bence.

Ben gaspari aminolastı denemek istiyodum ne zamandır. Onu ve yanına scitec zma ile gh surge alıcam.

Herkese iyi alışverişler :)

Scivation Xtend

Bsn aminox

Gaspari aminolast

Muscletech aminofx

Gaspari bcaa (38 lira)

Mp assault

Syntrax matrix ve whey

Scite glutamin, zma ve gh surge

Dymatie massgainer ve elite gourme. Bence bu ürünler alınabilinir.

150 tl ye 3 tane hediye var diyolar bende 6 tane protein bar istedim,umarım gönderiler :)
liste biraz daha geniş olsa neler neler alırdım valla,bunada şükür,keşke olimp creatin olaydı

Olimpin barını veriyolardı sanırım ben beğenmemiştim :) Bsnin whey shake leri vardı onlardan isteseydin keşke. Çileklisini su niyetine içersin :D

gasparı amınolastla xtend arasında kararsız kaldım. amınolast taurıne mıktarı 2gr enerjı acısından ıyı gozukuyor. fıkrı olan varsa yazarsa sevinirim.

Uzun zamandır syntha 6 almayı düşünüyordum, iyi oldu bu :)

Keşke optimumun 2.3kglık whey i de olsaydı ama stokda kalmamış sanırım.

site ismini banada özel mesaj atabilirse bir arkadaş çok memnun olurum

Olimpin barını veriyolardı sanırım ben beğenmemiştim :) Bsnin whey shake leri vardı onlardan isteseydin keşke. Çileklisini su niyetine içersin :D

stokta yok sanırım whey shake,geçen multipower bar yedim muhteşemdi valla,çok begendim tadını kıvamını,maksat ara öğün niyetine gümletmek işte :)
barlarda indirim yapsalarmış iyi olurmuş

Birisi özelden link verebilir mi?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:29 ----------

Siteyi buldum fakat bu site hakkında emin olamadım güvenilebilir mi arkadaşlar?

Bi animal pak ile dymatize super mass 12 lbs sipariş ettim. Fiyatlar çok iyi. Bunda bile bi kar oranı olması aslında bi bakımdan üzücü. Ürünlerin fiyatı düşse hem bu spor ilerler hem de satıcılar daha az kar ile daha çok ürün satarak kazanclarını arttırabilirler.

Tam supplement alma arifesindeyken bu indirimle karşılaşmak çok iyi oldu. Teşekkürler :)

2 Syntrax Whey, 2 SciVation Extend , 1 MP Assault siparişi vericem

sitede başka sitelerin internet adresinin verilmesi neden yasak? İlla ki insanlara özel mesaj atıp rahatsız mı edeceğiz yani?

n1e2o3s4a5n6t7e rakamları atın gerıye kalan sıtenın ısmı ..

Supplementler com da yılbasına ait guzel bır kampanya hazırlıyabılır..

İstanbul florya senlıkkoy de kı sonik te guzel kampanyalar yapmıs gıdıp fıyatlara bakılabılır..

Bu tarz kampanyalar daha da artmalı bence sadece yılbasına ozel olarak kalmaması dılegıyle ...

Son düzenleme:
Back
Yukarı