yasin35
Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı bayramlar..
vg sporunu gecen sene çok düzensiz olarak 5 ay kadar yaptım. Hastalığıydı, il dışına çıkmaydı derken 5 ayı 9 aya yaymışımdır. ilk zamanlar gayet iyiydi 1 gün antreman 1 gün off şeklinde gittim. 1 kutu ON whey kullandım bu süre içinde. Şimdi bu spora tekrar başlıyacagım ve 1. aydan sonra 2 gün antıreman 1 gün off olarak + supplement ile. Beslenme de sorun yok
Boy 175 kilo 73 geçen sene başladığım güne göre ölçülerim 2 cm arttı bel 3 cm inceldi ve 80 cm.
Şimdi gelelim asıl konuya
Supplement olarak aklım cok karısık. Antremanlarda ağır çalışıyorum fakat istedğim hacmi alamıyorum. normal ölçüyle kasılmış kol arasında 3.5 cm fark ediyor. Benim istediğim Glutamin + creatin + whey bunları tek tek mi alyım yoksa ilk ay sadece whey mi alyım ya da all-in-one gibi içerisinde creatin olan halo , on hydro builder veya nitrotech gibi ürünlerle mi başlamalıyım. Nasıl bir kombinasyon olmalı veya ilk ay tek bir tercih mi yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim yada sadece whey + creatin mi 

vg sporunu gecen sene çok düzensiz olarak 5 ay kadar yaptım. Hastalığıydı, il dışına çıkmaydı derken 5 ayı 9 aya yaymışımdır. ilk zamanlar gayet iyiydi 1 gün antreman 1 gün off şeklinde gittim. 1 kutu ON whey kullandım bu süre içinde. Şimdi bu spora tekrar başlıyacagım ve 1. aydan sonra 2 gün antıreman 1 gün off olarak + supplement ile. Beslenme de sorun yok

Şimdi gelelim asıl konuya