Supradyn

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 54 50,5%
  • Orta karar

Votes: 37 34,6%
  • Basarisiz

Votes: 16 15,0%

• Total voters
    107
suprady denemek lazım bi aslında

askerde 2 ay kullandım böyle bir etkisinden haberim yoktu 62 kg gittim askere 93 kg geldim bence yanından bile geçmeyin derim.

62 kilodan 93 kiloya çıkmakla suprady'in etkisi olamaz , hele ki 2 ayda hiç olamaz,bu bir vitamin&mineral takviyesidir...

askerde 2 ay kullandım böyle bir etkisinden haberim yoktu 62 kg gittim askere 93 kg geldim bence yanından bile geçmeyin derim.

biraz kaba olacak ama oha diyorum ya bu vitamin ve minarel destek ürünü nasıl o kadar kilo aldırdığını söylersin. akla mantığa aykırı bi kere millet bir kaç kilo almak için kilolarca gainer kullanıyor yoksa herkes alırdı 5-10 kutu supradyn 100 lerce kilo olurdu değil mi? kafa_

3bin kalori olmasına imkan yok. genelde o haplar 3 kalori (cal) falan oluyorlar. zaten günlük ihtiyacımız 2500-3000 kalori arasındayken bir 3000 kalori daha almak anında kilo aldırır.

ayrıca joule de calori de enerji birimidir. joule fizikte cal kimyada tercih edilir ama birbirine çevirebilirsiniz.(1 cal=4.184 Joule)

kendileri kilo aldırır. tabi bünye meselesi ama ben b vitaminleri kullandıgımda çok hızlı kilo aldım. iştahım çok arttı. 3 haftada 5-6 kg falan aldım. arkadaşın askerlik anısı dogru olabilir.

şimdi demeyin yok millet gainer kullanıyor kg almak için. herkesin metabolizması aynı değil. yani bu bizim için örnek teşkil etmez. ama B VİTAMİNLERİNİN KİLO ALDIRMA DURUMU BİR GERÇEKTİR. hatta kilo almak isteyenler gainerlara para saçıcaklarına önce günde 2-3 tane bemiks-c yutsalar belki ganera gerek kalmaz.

supradyn orta seviyeee miner-vitam takviyesi. dozlar düşük tutulmuş. yani tedavi edici bir ilaç değil destek. bodycilerde kullanabilir abartmadan

Son düzenleme:
B VİTAMİNLERİNİN KİLO ALDIRMA DURUMU BİR GERÇEKTİR. hatta kilo almak isteyenler gainerlara para saçıcaklarına önce günde 2-3 tane bemiks-c yutsalar belki ganera gerek kalmaz.

bu görüşe katılıyorum çünkü B vitaminleri iştah açarlar... :)

iştah açmasına eyvallah ona bi lafım yok da arkadaşın dediği 60 lardan 90 lara çıkmış o kadar iştah bi o vitamin hapları sayesinde mi açılmış çok mantıksız geldi bana.

Bencede banada mantıksız geldi iştah problemi olanlara öneriliyoru bu ilaç yada kendini halsiz hissedenlere ama 62 kg den 93 kg yanlıs lütfen ilacı yanlıs tanıtmayalım..

yok ben bu ilaçla o kadar kilo aldım demedim zaten. hangi zaman aralığında kullandım hatırlamıyorum ama 2 ay kullandım o iki ayda ne kadar kilo aldım onu yazmam gerekirdi haklısınız. vucuttan vucuda fark da edebilir. insanın idrarını bile koyu sarıya çeviriyor kullananlar dikkat ettiyse bilir. tavsiyem maddi imkanlarınızda elveriyorsa wheider den şaşmayın.

yok ben bu ilaçla o kadar kilo aldım demedim zaten. hangi zaman aralığında kullandım hatırlamıyorum ama 2 ay kullandım o iki ayda ne kadar kilo aldım onu yazmam gerekirdi haklısınız. vucuttan vucuda fark da edebilir. insanın idrarını bile koyu sarıya çeviriyor kullananlar dikkat ettiyse bilir. tavsiyem maddi imkanlarınızda elveriyorsa wheider den şaşmayın.

weıder ın multıvıtamını oldugunu bılnmıyordum yada sen belkı bızım ne konustugumuzu yanlıs anladın

weiderin vitamin veya mineral ürünü varmı ya ?

adı ne bir link versen veya buraya tam adını yaz netten araştırıp bi inceleyelim

supradyn B vitaminidir bildiğin gibi..B vitamininin genelde kullanılmasının sebebi,(genelde) zayıf ve kilo almak isteyen insanlar içindir..bu hapta tam bit B vitamin kopmleksidir..nasıl kilo aldırdığına gelince,bu hapı içince az yakıyorsun..dizel gibi düşün..bi nevi LPG etkisi yaratıyo..yediğin yiyerceklerinin vücutta yakışını yavaşlatıp,depolama işine yarıyor

supradyn B vitaminidir bildiğin gibi..B vitamininin genelde kullanılmasının sebebi,(genelde) zayıf ve kilo almak isteyen insanlar içindir..bu hapta tam bit B vitamin kopmleksidir..nasıl kilo aldırdığına gelince,bu hapı içince az yakıyorsun..dizel gibi düşün..bi nevi LPG etkisi yaratıyo..yediğin yiyerceklerinin vücutta yakışını yavaşlatıp,depolama işine yarıyor

hangi mesaja cevap yazıyorsunuz merak ettim,daha dogrusu hangi tarihli mesaja :)

Gerçekden böyle mi, tam bugün kullanmaya başlamıştım vitamin eksikliğini bir nebze kapatmak için. bilgisi olan var mı? kilo vermeye çalışıyorum. kullanmamalımıyım?

Back
Yukarı