Hyr sadece supradyn 3 tablet bulunmakta 1 tablette 10 tane var toplam 30 adet bulunuyor
askerde 2 ay kullandım böyle bir etkisinden haberim yoktu 62 kg gittim askere 93 kg geldim bence yanından bile geçmeyin derim.
B VİTAMİNLERİNİN KİLO ALDIRMA DURUMU BİR GERÇEKTİR. hatta kilo almak isteyenler gainerlara para saçıcaklarına önce günde 2-3 tane bemiks-c yutsalar belki ganera gerek kalmaz.
yok ben bu ilaçla o kadar kilo aldım demedim zaten. hangi zaman aralığında kullandım hatırlamıyorum ama 2 ay kullandım o iki ayda ne kadar kilo aldım onu yazmam gerekirdi haklısınız. vucuttan vucuda fark da edebilir. insanın idrarını bile koyu sarıya çeviriyor kullananlar dikkat ettiyse bilir. tavsiyem maddi imkanlarınızda elveriyorsa wheider den şaşmayın.
supradyn B vitaminidir bildiğin gibi..B vitamininin genelde kullanılmasının sebebi,(genelde) zayıf ve kilo almak isteyen insanlar içindir..bu hapta tam bit B vitamin kopmleksidir..nasıl kilo aldırdığına gelince,bu hapı içince az yakıyorsun..dizel gibi düşün..bi nevi LPG etkisi yaratıyo..yediğin yiyerceklerinin vücutta yakışını yavaşlatıp,depolama işine yarıyor
supradyn B vitaminidir bildiğin gibi..B vitamininin genelde kullanılmasının sebebi,(genelde) zayıf ve kilo almak isteyen insanlar içindir..bu hapta tam bit B vitamin kopmleksidir..nasıl kilo aldırdığına gelince,bu hapı içince az yakıyorsun..dizel gibi düşün..bi nevi LPG etkisi yaratıyo..yediğin yiyerceklerinin vücutta yakışını yavaşlatıp,depolama işine yarıyor