Sylvester Stallone

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deku
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

deku

Üye
Sylvester Stallone 6 Haziran 1946 New York doğumlu. 70'lerin başında bir kaç küçük rolde oynamış asıl başarısını Rocky (1976) filmiyle yakalamıştır. Muhammed Ali-Chuck Wepner maçını seyrettikten sonra kaleme aldığı Rocky hikayesinde oynayabilmek için uğraş vermiş ve bu isteğini gerçekleştirmiştir. (Yapımcıların düşündüğü isimler Burt Reynolds ya da James Caan'mış.)

Tam on dalda Oscar'a aday gösterilen bu filmde Sylvester hem oyuncu hem de senaryo yazarı olarak aynı anda aday olmuştur. Tarihte bu iki adaylığa aynı anda gösterilen üçüncü kişidir. Charlie Chaplin, Büyük Diktatör (1940), Orson Welles, Yurttaş Kane (1941). Kendi ödül alamasa da film üç dalda ödül almıştır. (Yönetmen, Film ve Kurgu dallarında)

Bu parlak çıkışıyla yeni Marlon Brando olacağı tahmin edilmiş fakat film kariyerinin sonrasında böylesi bir başarı daha yakalayamamıştır. Hatta kötü oyunculara verilen Altın Böğürtlen (Golden Raspberry) ödülü on kez Stallone'a layık görülmüş, Yüzyılın en kötü oyuncusu ödülü de verilmiştir.

Rocky II (1979) ve III (1982) çekimiyle beraber ikinci unutulmayacak karakteri ve serisini yaratacak olan İlk Kan (First Blood 1982) filmini çekmiştir.

Sonraki yıllarda bir çok farklı türde filmde oynamasına rağmen oyunculuk olarak göze batan tek filmi Güçlüler Bölgesi (Cop Land 1997) deki şerif rolü olmuştur.

2006 yılında Rocky altıncı kez beyaz perdede boy gösterdi. Hikaye ilk Rocky filmine daha yakın olsa da ilgi onun kadar olmadı.

2008 yılında da Rambo tekrar döndü.

70-90 yılları arasında gençliğini yaşamış çoğu kişinin vücut geliştirmeye yönlendiren Sylvester Stallone'nin de forumumuzda yeri olması gerektiğini düşündüğüm için bu yazıyı hazırladım umarım beğenirsiniz.

Eklentiler

• r01.jpg
    r01.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 996
  • r02.jpg
    r02.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 1.759
  • ra05.jpg
    ra05.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 803
  • ra04.jpg
    ra04.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 1.081
  • ra03.jpg
    ra03.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 962
  • ra02.jpg
    ra02.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 3.144
  • ra01.jpg
    ra01.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 894
  • r05.jpg
    r05.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 2.398
  • r04.jpg
    r04.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 1.042
  • r03.jpg
    r03.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 2.492
çok büyük bir rocky balboa hayranıyım.bu adamın bendeki yeri çok büyük.2 sene boks yapmamın tek sebebi rocky balboa dır.odamda 3 dev rocky balboa posteri var.her bölümünün her saniyesini ezbere anlatabilirim.son rocky filmini sinemada 3 kere izledim.benim için çok özel bir yeri var.

Sylvester Stallone nin en beğenmediğim kas grubu göğüs bölgesi ,
Gençlik fotolarında da rocky ve rambo da bile göğüsleri adelesi hiç beğenmemişimdir , hacim olarak eksiklik var sanki ,
Yağ oranı düşük ama hacim olarak bi eksiklik var özellikle göğüslerde.

Yaşlı halindeki fotosunda da tuhaf bi durum var
Sağ üst göğüs ve ön omuz da damarlar çok belirgin iken sol kısımda ise hiç damar gözükmüyor , kuşkusuz yağ oranı düşük bu fotoda ondan damarlar daha belirgin ama sağ tarafta daha fazla iken solda hemen hemen yok gibi .

Eklentiler

• r05.jpg
    r05.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 937
sylvesterın gerek boksa gerekse vücut geliştirmeye katkısı olmuştur flimlerini izleyipde spora başlayan insanlar çok var ben flimlerini çok beğenerek izliyorum ve bence iyi bir oyuncudur

Sylvester Stallone nin en beğenmediğim kas grubu göğüs bölgesi ,
Gençlik fotolarında da rocky ve rambo da bile göğüsleri adelesi hiç beğenmemişimdir , hacim olarak eksiklik var sanki ,
Yağ oranı düşük ama hacim olarak bi eksiklik var özellikle göğüslerde.

Yaşlı halindeki fotosunda da tuhaf bi durum var
Sağ üst göğüs ve ön omuz da damarlar çok belirgin iken sol kısımda ise hiç damar gözükmüyor , kuşkusuz yağ oranı düşük bu fotoda ondan damarlar daha belirgin ama sağ tarafta daha fazla iken solda hemen hemen yok gibi
.

Burda tuhaf bir durum yok . Vücudun sağ ve sol tarafları aynı olacak diye bir şey yokki.

sylvester hayranlarına duyrulur rambo 5 geliyor 2009da bakalım flim nasıl olacak rambo4 güzeldi gerçekçi savaş sahneleri vardı titizlikle yapılmıştı gerçi filmin süresi kısaydı ama neyse birde şöyle copland filimi gibi bir film çekse hiç fena olmazdı

rambonun en güzel filmleri ilk ve son bence.
5.para tuzağı olur gibi geliyor.tabi izlicez kaçışı yok

aynen rambonun dördüncü filimi mükemmeldi e yaşlanınca iyi yazıyor senaryoları şimdi daha çok polisiye flimlerde oynasa daha iyi olur rambo 5 flimindede işi riskse atmaz gibi geliyor

beni en cok etkileyen rocky 5 olmustur. o cocugu egitmesi sonra ihanet gormesi.. izlenilmesi gereken bir filmdir

stallone'nun en iyi hali Get carter filmindeki halidir.Mutlaka izleyin vücudu o yaşında inanılmaz.Neredeyse takım elbise üzerinde her an yırtılacakmış gibi duruyor. müthiş...

get_carter.jpg

Stalone ile ilgili en son okuduğum haberde Australyaya grişinde 50 yakın Büyüme Hormonu ampülü ile yakalanmasıydı.

Burda tuhaf bir durum yok . Vücudun sağ ve sol tarafları aynı olacak diye bir şey yokki.

kesinlikle sağ tarafta bi problem var önceki resimlerde böyle bi problem yok ileriki yaşlarda olmuş bişey ne olduğunu bilmiyorum tabi ama steroidler le arası çok iyi olduğu malüm yan etki fln olabilir zaten sağ eline fln dikkat ederseniz şiş olduğunu fark edersiniz çokta iğrenç duruyo sağ göğüsün de erime de var gibi

Ben de filmlerini çok severim, her defasında izlerim ama çok fazla ilaç ve doping kullanıyormuş. Vücudundan belli, bazı kas grupları farklı şekllerde şişik.

Bu topic bende anılarımı canlandırdı, küçükken izlerdik rocky filmini çok çıkardı tv'lerde ama artık göremiyoruz ya da tv izlemiyor olmamdan dolayıdır. Rocky filmlerini pek sırayla izleyeme şansım olmamıştı ama artık internet denen bişey var :) İlk iki filmini izledim şu an 3.'sü inmek üzere... Ayrıca insanı da gaza getiriyor...

bugün copland[güçlülerbölgesi]flimini izledim oyunculuğunu konuşturmuş gerçekten özellikle kulağından vurulduğu andan itibaren filimin heyecanı artıyor zaten bu flimle stockholm flim festivalinde en iyi erkek oyuncu ödülünü almıştır stallone

En sevdiğim aktörlerden biridir.Sevmediğim filmi yok diyebilirim.Rocky 5 vasattı bana göre.Dram ağırlıklı olduğu için olsa gerek.

Back
Yukarı