Synthol Kullananlar İğrenç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Abi bunlar gercek mi ya ozellikle kamyonu ceken adamin kollar bi acayip bazilari bana fotomontaj gibi geldi pek mumkun degil bence :D

arkadaşım bunlar gerçek ama sythol le olan bir vücut bu sytholl olmadan bu adamlar bu hale gelemez birde orantısızlık ortada iğrenç ötesiler arkadaşım merak sarmayın sakın orantısız böyle bir vücudunuz olacağına orantılı küçük ama şekilli bir vucudunuzun olması daha ii dediğim gibi bu sythol bb öldürüyor...

evet aslında uyarı yapmalıydım koloni sağol bu ilaçtan uzak durun sakın denemeyin aklınızın ucundan bile geçirmeyin detayları ve ilaç hakkında bilgi için forumumuzda arama yapmanız yeterli ;)

hani rep :D rep canavarı :lol: :evil:

hsd doğru söylüyorsun forumda sythol hakkında bilgi var arkadaşlar bende herşeyi bu foruumdan öğrendim araştırın takıldığınız yerde sorun ama bilmeden anlamadan sakın staroit kullanmayın muhakkak buradaki arkadaşlara sorun ve özellikle herne şartta olursa olsun sythol den muhakkak uzakdurun...

İşin kötüsü, synthol nedir bilmeden; bu fotoları görenler, body yapanların direk böyle, "michelin adam" gibi olacağını sanıyorlar. Böyle kötü örnekler cezalandırılmalı.

Kesinlikle Blitz. eskiden Rambo filmlerini izlerken hep şişme bu kaslar derdik(işi bilmediğimiz için). BB ile ilgisi olmayanlar bu görüntüleri gördüklerinde hem genelleme yapacaklar hem de kamyonu çeken gibi iğrenç olmak istemeyeceklerdir.

SYTHOL hakkinda az cok bilgim wardi da o kamyonu ceken adami gorunce inanamadim sadece.gercekten igrenc bisey.Boyle sekilsiz vucutlari goren BB den
sogur dediginiz gibi.Uyardiginiz iyi oldu bilmeyen biri hemen on yargili dawranirdi.Bu arada gercekten ilginc resimler bizlerle paylastiginiz icin tesekkur ederiz
REP nasi weriliyo bilmiyorum ama sanirim bole olsa gerek :) :) :)

o tırı çeken ne oyle yaw greg valentino bile daha estetik duruyor adamda ön kol omuz filan hiç bi şey yok kollarına silikon yaptırmış sanki .ne diyim Allah belasını versin yani .

Re: selam

Blitz dedi:
sash_688 dedi:
arkadaşlar SYTHOL ilacı hakkında bilgi istiyorum....beni bilgilendirirseniz sevinirim.

O avatardaki kollara bakılırsa sen zaten Synthol kullanmışsın.

valla ne yalan söyleyeyim blitz bende senin gibi düşünüyorum arkadaşlar greg valentinonun bir videosu var forumumuzda steroidin zararlarını merak edenler araştırsın arama yapsın ve izlesin tavsiye ederim bir müddet uzat tutat özellikle greg kolundan kan akıtırken

Synthol'ü yanlış yazmışım :)

SYTHOL

ustalarım kusura bakmayın ama bence bu durum tamamen bb dısında bu ne ya baldır gibi kol var herifte (kamyoncuda :) ) no war no SYTHOL ;)

arkadaslar kamyonu cekenizman azmaninin vücuduna dikkat edin.kolari omuzlari ve gögüsleri body 3 ay önce baslayan birininmi kadar anca var belkide o kadar bile yok.ama kollari belkide 65 cm.gerizekali utanmadan bide bisepsini gösteriyor.ne kadar igrenc oldugunu galiba bugüne kadar ona kimse söylememis.yanlis biseyler yazdimsa kusuruma bkmayin.türkcenm pek iyii deil

Back
Yukarı