Tüm supplementleri kullanıyorum ama gelişemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bull35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bull35

Üye
5 aydir fitness yapıyorum ama benden sonra baslayip benimle ayni yagli gorunen arkadaslarim benden daha fit görünüyorlar. Sinirimi bozan durum beni cok gerdi. Size günlük beslenişimi ve bu hafta başladığım supplementleri aktarayim.

Sabah 45gr yulaf 1 muz 1 yumurta 350ml süt
Öğle 230gr tavuk 100gr makarna 200 gr yoğurt
Bu aralikta spora gidiyorum yani öğle öğünum spor oncesi ogunum oluyor
Spor sonrasi protein tozu (24gr)
Akşam 270gr tavuk 75gr pilav biraz salata.

Arjinin aldim ve basladim
Kreatini doğru bir sekilde kullaniyorum suan. Yukleme yapmadim.
Bcaa aldim ve basladim
Glutamin aldim ve basladim.

Arjinin ve glutamin bigjoy
Kreatin hardline
Bcaa xpro
Protein tozu isolate bir toz 24gr protein var evde olmadigim icin markasıni hatirlayamadim.

Glutamin kreatin protein tozu spordan hemen sonra.
Bcaa spor sirasinda.
Arjinin spordan once

Gobegimde ve göğsümde hala yaglar var nasil bir program önerirsiniz. Veya kullanim açısından bu destekleyicileri nasil kullanmaliyim.
Ayrica ek supplement almali miyim.

Yağlar var ise ekmek ve şekeri bırakman gerekir öncelikle , hangi antrenman programını uyguluyorsun bilmiyorum ama full body programa geçmeni öneririm daha çok kalori yakarsın , sabah aç karnına bir bardak limonlu su icersen yağ yakımını hızlandırmış olursun

5 aydir fitness yapıyorum ama benden sonra baslayip benimle ayni yagli gorunen arkadaslarim benden daha fit görünüyorlar. Sinirimi bozan durum beni cok gerdi. Size günlük beslenişimi ve bu hafta başladığım supplementleri aktarayim.

Sabah 45gr yulaf 1 muz 1 yumurta 350ml süt
Öğle 230gr tavuk 100gr makarna 200 gr yoğurt
Bu aralikta spora gidiyorum yani öğle öğünum spor oncesi ogunum oluyor
Spor sonrasi protein tozu (24gr)
Akşam 270gr tavuk 75gr pilav biraz salata.

Arjinin aldim ve basladim
Kreatini doğru bir sekilde kullaniyorum suan. Yukleme yapmadim.
Bcaa aldim ve basladim
Glutamin aldim ve basladim.

Arjinin ve glutamin bigjoy
Kreatin hardline
Bcaa xpro
Protein tozu isolate bir toz 24gr protein var evde olmadigim icin markasıni hatirlayamadim.

Glutamin kreatin protein tozu spordan hemen sonra.
Bcaa spor sirasinda.
Arjinin spordan once

Gobegimde ve göğsümde hala yaglar var nasil bir program önerirsiniz. Veya kullanim açısından bu destekleyicileri nasil kullanmaliyim.
Ayrica ek supplement almali miyim.
süt ve süt ürünleri kullanımı sürekli olursa yağlı gösterdiğini bir çok antrenör söylüyor. 350 ml süt 240 gram yoğurdun her gün alınması sorun olabilir

Öncelikli olarak antremanına beslenmene hiç girmeden şunu söyliyim kullanacağın en kalitesiz markaları kullanıyorsun,yıllardır söylenir yerli markalardan uzak durun,hardline,bigjoy,powerlife daha niceleri bunlardan uzak durun,ha yok fazla param yok bu yüzden alıyorum diyosan hiç alma kardeşim en azından parandan olmazsın

Öncelikli olarak antremanına beslenmene hiç girmeden şunu söyliyim kullanacağın en kalitesiz markaları kullanıyorsun,yıllardır söylenir yerli markalardan uzak durun,hardline,bigjoy,powerlife daha niceleri bunlardan uzak durun,ha yok fazla param yok bu yüzden alıyorum diyosan hiç alma kardeşim en azından parandan olmazsın
Kastetdiğin şey nedir biraz daha açabilirmisin?

Kastetdiğin şey nedir biraz daha açabilirmisin?[/QUOTE yerli markaların yada yeni çıkan çakma markaların ürünlerinin hammaddesinin kalitesiz olduğunu söylüyorum,yani bilindik 3,4 marka veya en bilindik olanından şaşmayın,en azından içeriği sağlam kalitelidir,whey diye bitkisel veya en kalitesiz ürünü vücuduna sokmamış olursunuz,neticede hiçbir alınan ürünü teste sokmuyorsun vede içeriğinin kutu üstünde yazandan ibaret olduğundan emin olamazsın,ha sen çok sağlam ürünler kullanmışsındır bir de diğerlerini..ancak o zaman kıyas edebilirsin..ya hiç alınmamalı yada en kaliteli ürünlerin alınmasından yanayım

antreman programın nasıl
arkadaşlarının altyapısıyla seninki nasıl
spora başlarken arkadaşlarınin vucuduyla seninkinin oranı nasıl?
beslenmende pek bi sıkıntı göremedim yağ alımı eklenebilir sadece.
supplement kullanmak cok buyuk bi artı saglamaz onemli olan besinlerdir beslenmende gayet iyi gorunuyor sıkıntıyı baska biyerde aramalisin

antreman programın nasıl
arkadaşlarının altyapısıyla seninki nasıl
spora başlarken arkadaşlarınin vucuduyla seninkinin oranı nasıl?
beslenmende pek bi sıkıntı göremedim yağ alımı eklenebilir sadece.
supplement kullanmak cok buyuk bi artı saglamaz onemli olan besinlerdir beslenmende gayet iyi gorunuyor sıkıntıyı baska biyerde aramalisin
arkadaşımla aynı vücut tipine sahibiz ve o başladığında benim en az 3 ay gerimdeydi.
altyapı olarak o daha fazla ilgiliydi spora ben arasıra yapmıştım
yağ olarak 1 kaşık z.yağı alıyorum (doğal )[DOUBLEPOST=1522618714][/DOUBLEPOST]
Yağlar var ise ekmek ve şekeri bırakman gerekir öncelikle , hangi antrenman programını uyguluyorsun bilmiyorum ama full body programa geçmeni öneririm daha çok kalori yakarsın , sabah aç karnına bir bardak limonlu su icersen yağ yakımını hızlandırmış olursun
Sanıyorum artık l karnitine başlayıp dediğiniz gibi full body programa geçeceğim ve hit kardio yapacağım 2 günde bir. En azından bir değişim görmek istiyorum vücudumda

beslenmen yetersiz eğer hedefin büyümekse yiyeceksin.kaç kg sin o da var tabi.yani 45 gr yulafla 270 gr tavukla ve 1 yumurta ve de yoğurtla beslenipte gelişim göremezsin.aldığın besinlerin toplam kalorisi bile o kadar az ki sen bence küçülmediğine dua et.ayrıca kaldırdığın ağırlıkları arttırıyormusun.prograsiv overlod yapman lazım.senin gibi bi abi var adam 4 yıllık aynı senin kafada supplemnt delisidir.30 cm kolları var.hep diyorum supplemente vericeğiniz parayı her zaman besine verin diye.

Back
Yukarı