tüm vücut antremanı önemli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar merhaba haftada 6 gün tüm vücut antremanı yapmayı planlıyorum+25 dk kardiyo yalnız şöyle düşünüyorum antremanlar 2x10 olarak yapmayı planlıyorum böylece kaslarda çok bir hasar olmicak ve hergün antremanlara gidebilicem zaten 6-7 harakter var 140 tekrar yapar günde. ayrıca yağ yakma sürecimde devam ettiği için faydalı olacağını düşünüyorum önerileriniz?

merhaba, kaslarına dinlenme süreci vermezsen bu program yorgunluktan başka birşey vermez. önemli olan antreman sayısı değil, kalitesi. haftada 4 ya da beş antreman yeterli olacaktır.kalan 2 gün de kardiyo veya mide hareketleri yaparsan daha etkili olur düşüncesindeyim.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı