Procecious
Üye
Yani evet oylede diyebiliriz, 4 veya 3 set bile yeterli hatta, onemli olan hareketin formu reaksiyon suresi ve uygulanis bicimi...
Hocam birkac post yukarida attigim progrma icin gorus bildirebilir misiniz ?
Yani evet oylede diyebiliriz, 4 veya 3 set bile yeterli hatta, onemli olan hareketin formu reaksiyon suresi ve uygulanis bicimi...
Merhaba,Mesajım bulunsun. Teşekkürler.
[/QUOTE]Evet haklisin wrestler, programi biraz degistirdik, aslinda orjinali bu ilk gun icin;
Squats
Bench press
Pull ups
Military press
Barbell curls
Ab roller
StormBlast deadlift gelirse daha iyi olacagini soyledi, aslinda biraz kafa karistirici oldu, squat / deadlift .. seklinde yapip barbell curl u cikartmamam daha uygun olurdu.. Orda biraz dikkatsizlik yaptim.. StormBlast in mantigi daha uygundu ancak verdigim sablona cok uymadiBu omuzla ilgili ise omuz egzersizleri compound diye gecmiyor, 3 temel + 1 shoulders lakin secilen hareketler de temelden farksiz, lateral raise olmazsa olmazlardan bence.. Alinti yaptigimiz ornek programi da verelim, kucuk degisiklikler oldu, 5 x 5 1.gune geldi, ilk gun barbell curl kaldirilip deadlift eklendi, 3. gun hammer curl yerine de barbell curl u koydum..
Orjinal hali;
*Örnek Program*
1.Gün - 4 x 8
Squats
Bench press
Pull ups
Military press
Barbell curls
Ab roller
3.Gün - 5 x 5
Deadlifts
Bent over rows
Dumbbell incline bench press
Lateral raises
Dumbbell triceps extensions
Hammer curls
5.Gün - 3 x 12
Lunges
Dips
Chin ups
Push press
Seated calf raises
Plate twists
MerhabaHerhangi bir cevap alamayacağım sanırım.
Teşekkürler.
Hocam iyi akşamlar.dumbell hex press göğüs kası geliştirirmi.cevaplarsanız çok sevinirim.Siz kafanizdaki yazin yorumlayalim, boyle cok askida kaliyor.
![]()
İnternetten aldığım programı 2 gündür uyguluyorum. Daha önce 6 ay haftada 4 günlük siplit program çalışmıştım. 2 günlük çalışmamda pek yorulmuyorum. Faydası var mi yok mu anlayamadım. Fullbody program uygulayanlar memnun mu acaba? Benim program nasıl? Devam edeyim mi kararsız kaldım
Haftada 3 gün bacak çalışılıyo sanırrım fazla değilmi?Bende 4 aydır full vücut çalışıyorum.Güç ve hacim artışı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Tavsiye olarak girebildiğinin en ağırını gir ve son setleri maximum tekrarda yap.
Haftada 3 gün bacak çalışılıyo sanırrım fazla değilmi?
İtme ve çekme hareketlerinde triseps ve biseps yeterince etkileniyor zaten, ekstra harekete gerek yok.. barfiksi nizami ve yavaş yapmaya dikkat et.. leg press yerine leg curl daha güvenli olur..Ben 1 yıldır haftada 4 gun calısıyordum; gogus+ biceps, sırt+arkakol,omuz, bacak
bel sorunu nedeniyle full body programı hazırladık (skolyoz ve agrılar)
2 gun anteman 2 gun yuzme yapacagım
antreman 1. gun
gogus press
fly
barfiks
latpull down (gogse cekme)
leg extension
leg press
sonrası bel için esneme hareketleri karın hareketleri karısık
program cok mu sade olmus ?
kol ve omuz hareketi hiç yok oturarak yapılanlardan ekleyim m?i yada makina ile yapılan ?
setler 3x12 set arası 45sn hareket arası 1dk dinlenme yapmaya calısıyorum
leg curl normalde yapıyordum ama hoca sildi onu direk belle alakalı bi etkisi vaar galibaİtme ve çekme hareketlerinde triseps ve biseps yeterince etkileniyor zaten, ekstra harekete gerek yok.. barfiksi nizami ve yavaş yapmaya dikkat et.. leg press yerine leg curl daha güvenli olur..
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi