türe yumurta 70gr'mda 14 gr protein ?

arkadaşlar bugün markette gördüm çok şaşırdım 70 gr bir yumurtaya geliyor ve 14gr protein yazılıydı besin değerlerinde. doğru olabilirmi :)

Bu gibi yüksek içerikli ürünler hakkında genelde içeriği sahtedir şeklinde yorumlar yapılıyor. Ancak bir kısımda bu testlerin ve sonuçların yanlış olmasının düşük olduğunu bakanlıklar tarafından denetlendiğini savunuyor.

Bunu öğrenmenin yolu test yaptırmaktan geçmektedir. Eğer zaten ürün besin profili yanlış ise çok ciddi yaptırımlar var.

Ayrıca bu konunun yeri marka marka besin değerleri forumu.

Saygılarımla...

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : Beslenme

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

hayır fotosunu bile çektim 70grmda diyordu

Torukmacto resimleri bizimle paylaşma şansınız var mı acaba. Ayrıca sadece sendeki kutumu o şekilde yoksa bütün kutular mı?

Bunun ile ilgili araştırma yapacağım hatta yarın bu ürünün sahibi firma ile görüşeceğim. Rajev inde söylediği gibi 2 katı olması çok zor. Hani peynir yoğurt gibi işlenen bir ürün olsa amenna ama sonuçta doğal ve üstünde çok oynanamayacak bir besin yumurta .

Saygılarımla...

evet az sonra atarım lakin sayılar tam belli olsun diye yakın çekmiştim. türe markası yazmıyor ama yarın gider tam halini çekerim . telefonumda az sonra geliyor foto

a sınıfı türe yumurta . 30lusu 8.5 tl idi yarın çok detaylı fotolar çekip paylaşırım :)

Eklentiler

• IMG_0106.jpg
    IMG_0106.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 498
Adamlar resmen 70 gramda 14 gram protein var yazmışlar. Bunun hakkında ciddi şekilde araştırma yapıyorum ama resmi gösterdiğim herkes şu ana kadar firma hatalıdır dedi.

bugün market market gezdim farklı yumurta değerlerine baktım çok yüksek değerler var. örnegin keskinoğlu diye büyük bir yumurta markasında bile 100grmda 11.88 yazıyordu bu biraz daha normal fakat 60gramında 8gr protein yazanda vardı.

Back
Yukarı