Türkün gaineri Tahin Pekmez

Tahin Pekmez hakkında hem sporcu hem de tabib arkadaşlardan fikirlerini ica ediyorum. hangi ayarda hangi aşamada yararlı olur. gainer olarak kimyasal ürünlere ihtiyacımız gerçekten bu kadar çaresizz mi?

Tahin Pekmez hakkında hem sporcu hem de tabib arkadaşlardan fikirlerini ica ediyorum. hangi ayarda hangi aşamada yararlı olur. gainer olarak kimyasal ürünlere ihtiyacımız gerçekten bu kadar çaresizz mi?

kimse cevap yazmamış peki yüksek karbonhidrat oranı nedeiyle direk gainer olarak kullanılmasa da antrenman öncesi vve hemen sonrasında önemli bir enerji kaynağı vitamın mineral deposu karaciğer dostu tahinpekmezi tabiiki akıllı dozajlarda kullanmayı dikkate almanızı öneririm bimemne barkalı %80 karbonhidrat enerji içeceklerinde daha üstün tutarım.

kimse cevap yazmamış peki yüksek karbonhidrat oranı nedeiyle direk gainer olarak kullanılmasa da antrenman öncesi vve hemen sonrasında önemli bir enerji kaynağı vitamın mineral deposu karaciğer dostu tahinpekmezi tabiiki akıllı dozajlarda kullanmayı dikkate almanızı öneririm bimemne barkalı %80 karbonhidrat enerji içeceklerinde daha üstün tutarım. ha o p?waraid türü içecekerldeki potasyum ıvır zıvır kıvır hepsinden var bunda

Son düzenleyen: Moderatör:
pekmez basit seker icerir antrenmandan sonra ve once iyi olur enerji verir :) ama gainer olarak kullanilirmi bi bilgim yok. benim gorusum kullanilmaz

ben idman esnasında kullanıorum pekmez zararınıda gormedım.ramazandan bu yana kullanıorum hem ıdmanda hemde öğünlar arasında 8kilo aldım tabi bunun yanında protein ve amıno kullanıorum..saygılar...

Tahin çok yağlı bir besin.. Ben tercih etmezdim

kimse cevap yazmamış çünkü supplement günlüğü bölümünde açmışsın başlığı..

pekmezi creatinle kullanınca süper kilo aldırıyor ben 1 ayda 5-6 kilo almıştım antreman önce ve sonrası kullandım kol ölçüsü sıcak 46-47 cm i vurmuştum

bu işi bilerek yapan bi arkadaşım kreatini üzüm suyuyla almamı söylemişti bana :) ilginç bi tesadüf

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:00 ----------

bu işi bilerek yapan bi arkadaşım kreatini üzüm suyuyla almamı söylemişti bana :) ilginç bi tesadüf
konu dağılıyor ama Meyve suyunun içindeki şeker, kandaki insülin seviyesini yükselterek, �kreatin�in kaslara etki etmesini de hızlandırmakta, bu süreçte her 5 gr �kreatin� için vücut yaklaşık 70 gr�a yakın şekere ihtiyaç duymaktadır pekmez olayıda bunla ilgili olabilir

Back
Yukarı