GyMania dedi:Sanatçılardan bir Doğuş var oda şarkıcı... Adam bir ara sıkı vucut yapmıştı şimdi durum nedir bilmiyorum...
GyMania dedi:Sanatçılardan bir Doğuş var oda şarkıcı... Adam bir ara sıkı vucut yapmıştı şimdi durum nedir bilmiyorum...
izzet dedi:olurmu yaw bak sen simdi cuneyit babaya hakaret ettin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Conan 3 ü arnoldla çekeceklerdi ama yattı galiba o proje anadoluda hemde gazetede okumuştumDEXTER JACKSON dedi:Yeni Türk Filimleri ve oyuncular:
BATTAL GAZI : oyuncu Serdar Aktolga (eskisi cüneyt arkin)
TARKAN : Görkem Gürsoy (eskisi kartal tibet)
Birde yabanci filimlerde su CONAN filmini bidaha cekseler. Bu filimde bence ya Ronnie COleman oynamali yada Günther schlierkampf. Bizim kevin levronumuz da holywooda karisti ama hic ses yok. Adami harcadilar valla.
Veyron dedi:Will Smith ALİ fimi ni çekmeden 1 yıl önce antrenmanlara başlıyor her gün erken kalkıp koşuyor vücut çalışıyor ve bir yıl sonra uygun vücuda ulaştıktan sonra çekimlre başlanıyor .Bizde sinema işleri bu kadar ciddiye alınmıyor.
GyMania dedi:Sanırım tarihe en tipsiz BOND olarak geçecek.
Bond, Tipsiz Bond... 8)
Karasan dedi:Kesinlikle George Lazenby, hem en tipsiz hemde en karizma yoksunu James Bond idi, ve doğal olarak en kötü Bond filmide onun.
Yeni Bondumuz ise, belki klasik anlamda yakışıklı değil ama kesinlikle sokaktaki 10 adamın sekizinden daha yakışıklı, James Bond çok yakışıklı tiplerin rolü olduğu için tipi vasat duruyor, ama aslında adam bence yakışıklı bir adam, çok daha önemlisi karizmatik ve çokta iyi bir oyuncu, James Bond son yıllarda çok kan kaybetti bu adam o karaketere yeniden hayat verdi, helal olsun.
Evet o adam süperdi ya Allah Rahmet eylesin pankreas yaptığınıda bilmiyodum.Yakışıklıydı da he-man benziyordu.Veyron dedi:Yavuz selekman ı unutmamak gerekir
kendisini tanımayan varsa kemal sunalın sahte kabadayı filmindeki hamdi olarak açıklayabiliriz. aynı zamanda cüneyt arkınla da bir çok filmde oynamıştır.
1964 yılı tokyo olimpiyatlarında "grekoromen güreş" dalında dünya sekizincisi olmuştur ve türk sinemasında benim aklıma gelen tek profesyonel sporcudur(metin oktayın bir filmi vardı sanırım).aynı zamanda Türkiyenin ilk pankreas güreşcisidir.
2004 de vefat etmiştir.
Evet bir filmde Hülya Avşar ile beraber oynuyodular kaptandı galiba Orhan Gencebay o filmde kolları çok iyiydi.Karasan dedi:Türk filmlerindeki asıl sürpriz kaslı adamı unutuyorsunuz, eski bir bodyci olan Orhan Gencebay, kendisi akıl almaz 46 santim kolların sahibiymiş gençliğinde.
Akıl almaz diyorum zira Gencebay abimiz, 1.75 civarunda ve en fazla 85 kilo civarındaydı sanırım, o boy ve kiloda belirtilen ölçü gerçekten muhteşem.
Forumdaki bazı arkadaşlar gibi abartmış olabilir diyenler olabilir, ama ben hiç sanmıyorum, o adamın yalan söyleyebileceğine inanmıyorum, sonuç olarak Türk filmlerindeki gizli cevher Orhan Gencebaydır
![]()