Küçük Ev
Ahmet, teknesiyle balık tutarak ailesini kıt kanaat geçindirmeye çalışmaktadır. Az para kazanmakta, yoksullukları yüzüne vurulsa namuslu ve onurlu bir yaşam sürmektedir. Küçük bir evi, sevgi dolu, pırıl pırıl bir ailesi vardır. Tek gayesi oğlu Sezer’in tahsil hayatını sürdürecek parayı bulabilmektir. Kendisini birlikte çalışmaya zorlayan kaçakçı çetesi ve onlardan haraç toplayan belalı Tayyar huzurunu gölgelemektedir. Ahmet onlara direnmenin bedelini pahalıya öder. Tayyar’ın tehditlerinden bıkan kaçakçılar onu ve Ahmet’i saf dışı bırakacak bir plan yaparlar. Ancak onların tüm planlarını boşa çıkaracak biri vardır: Ahmet’in akıllı ve cesur oğlu Sezer...
PASALI dedi:
"Hem ruhum hem bedenimle barışık olmak, hem ruhuma hem bedenime hakim olmak istedim. Bu yüzden vücut geliştirme çalıştım.
Hobilerimden biri vücut geliştirme. Ama ben vücut geliştirmeyi sadece bir hobi olarak görmüyorum. Bu aynı zamanda insanın kendine hakim olması, kendisiyle barışık olmasıdır. Ben kendimle barışık bir insanım. Hem ruhum hem bedenimle barışık olmak istedim. Bu yüzden body çalıştım. Ama ille en adaleli ben olayım da demedim. Atatürk "Sağlam kafa sağlam vücutta olur" der."
flimden bir kaç fotoakçakaya dedi:Yakında vizyona girecek olan çılgın dershane adlı türk filminde görkem gürsoy ''ayı sedat'' rolüyle karşımıza çıkıyor![]()
karasan haklsin ama göz var nizama var adamin bütün filmlerini biliyoruz belki o tam olarak body ile ugrasmadigi icin ölcü almasinida bilmiyodur.bence orhan gencebayda 46 cm kol hic olmadi.cünkü olsa görürdük.adam nerdeyse gözümüzün önünde büyüdü![]()
arnodl termonatör icin 8 ay mi ne uzunca calisti ve öyle oynadi. Rocky de oynayan yani son rocky filmini ceken slyvester stallone de 60 yasinda olmasina ragme vücud programina girdiler. Helal olsun adamlara ama isin ucunda milyonlar var tabi
Bir kitapda okumustum. Eski Superman filminde oynayan adam filmi icin kisa zamanda 10kg hacim yapmis. Adam B12 injeksiyonlarini sürekli almis ve yaninda bissürü supplementle almis. Onlarin arkasinda mükemmel kadro var bunlar normal.
Mesela Troja filmi icin Brad Pitt 6 ay sadece kiliclarla dögüs tekniklerini calistigini söylemisti bir dergide. Adam vücut da calismadi ama süperdi formu.
Spiderman filmi icin o cocuk da süper vücut calismisti.
Ama bu isler para ve kadro isi. Bizim ülkemizde sanki 15 milyon dolarlik filim yapilamazmi? yapilir tabi. Ama o filimi kime pazarlayacak? ünlkü bir adam oynamasi lazim reklam lazim felkan filan. Holywood da para varda adamlar bastiriyor oynatiyor olay bu.