Türk Filmlerindeki Kaslı Adam Eksikliği

Orhan Gencebay

Orhan Gencebay var.

Orhan Gencebay eski bir bodycidir.Sporla ciddi şekilde uğraşmıştır.
Beyaz Show'da şöyle söylemişti: "Aslında ben eski sporcuydum.Spor çok yapan biriydim.Hatta iddialıydım.Fakat müzik ağır bastı."

Bu fotoğraflarda sanırım yaşı 38 civarlarında.
Konuşmalarından bir bölüm:
"Ben sporu yalnız adale güçlendirmek olarak görmüyorum. Spor aynı zamanda beynin tüm fonksiyonlarını artırır, dolayısı ile iradeyi ve mantığı sağlamlaştırır... Hele gençlerimizin o büyük enerjilerini spora harcayacak olanakların sağlanmasının çok yerinde olacağını düşünüyorum. Gençliğin enerjisini olumlu yönde harcayabileciği, deşarj olabileceği bir yoldur spor... Yalnız gençler için değil, ileri yaşta insanlar için spor, birçok hastalığı önleyen, sağlıklı ve uzun ömürlü bir yaşam sağlıyan önemli bir etkendir.Aynı zamanda estetik olarak da kişinin olumlu bir görünüm almasını sağlar..."

http://bodyspace.bodybuilding.com/Korkusuz/

:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:04 ----------

evet serdar kebabçılar intikamcı, kara şimşek, korkusuz gibi flimlerde başrol oynamış tam emin değilim fakat profesyonel vücutcuymuş kendisi şimdi nerde ne yapar bilinmez

Araştırıken İzmir Karşıyaka da spor salonu olduğunu öğrendim.

http://www.serdarsporsalonu.com/

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:21 ----------

Şu sitedede güzel bir röportajı var

http://www.otekisinema.com/yesilcamdan-bir-adonis-gecti-serdar-kebapcilar/

Ben orhan gencebay derim :D olmaz demeden resimlerine bir göz atın derim ....

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:32 ----------

Orhan Gencebay var.

Orhan Gencebay eski bir bodycidir.Sporla ciddi şekilde uğraşmıştır.
Beyaz Show'da şöyle söylemişti: "Aslında ben eski sporcuydum.Spor çok yapan biriydim.Hatta iddialıydım.Fakat müzik ağır bastı."

Bu fotoğraflarda sanırım yaşı 38 civarlarında.
Konuşmalarından bir bölüm:
"Ben sporu yalnız adale güçlendirmek olarak görmüyorum. Spor aynı zamanda beynin tüm fonksiyonlarını artırır, dolayısı ile iradeyi ve mantığı sağlamlaştırır... Hele gençlerimizin o büyük enerjilerini spora harcayacak olanakların sağlanmasının çok yerinde olacağını düşünüyorum. Gençliğin enerjisini olumlu yönde harcayabileciği, deşarj olabileceği bir yoldur spor... Yalnız gençler için değil, ileri yaşta insanlar için spor, birçok hastalığı önleyen, sağlıklı ve uzun ömürlü bir yaşam sağlıyan önemli bir etkendir.Aynı zamanda estetik olarak da kişinin olumlu bir görünüm almasını sağlar..."

katılıyorum sana ayrıca ben yazdıktanm sonra senin mesajı gördüm k bakma bi kere yazılmış neden yazdınız diyen olabilir :)

cüneyt arkının karete sporu yaptığını duymuştum aslında bakarsanız türkiyedeki jönlerin fiziklewrinin iyi olduğunu düşünüyorum tarık akan kadir inanır cüneyt arkın son dönemlerde kenan imirzalıoğlu ve bülent inal yani çatılar sağlamda inşaat yok orhan gencebayı gerçekten severim çok yönlü çok güzel bi insandır vücududa iyidir samsunda gençken spor yapmış ama 46 cm pazusuda YOK BE ARKADAŞIM

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:49 ----------

serdar gökhan tamer yiğit bunlarıda unutmayayım

Bence bu mesleki bir reaksiyon.Doktor olan bir adam suni teneffüs yapamayan bir vatandaşı yargılar,V.g yapan bir adam kilolu bir adamı yargılar,Kilolu bir adam vg yapanı yargılar.Kim ne yapıyorsa yapsın bu spor Avrupayi bir spor eskiden yapmamaları gayet normal.

>>> Herkez O kadar Saydı Saydı Kimse ÇETİN BAŞARAN diyemedi iyimi :D Tarzan Çetini de unutmayın arkdaşlar... ;)

1242_1.jpg

Son düzenleme:
şarkıcı doğuş var birde 2000 li yılların başında çok vucut çalışmıştı bu aralar yeniden sıkı bi şekilde çalıyormuş iyi oldugu zamanlardan bi fotograf bulamadım ama oda bi filmde oynamıştı resmide aha bu

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:01 ----------

3361ri7.jpg

Su cuneyt az birazda vucut yapsaydi inanin rambo halt etmis yaninda. Yine de objektif olarak sunu soyleyebilirim ki hicbir amerikan kovboy filminde bile cuneyt gibi at kullanabilen kilic kullanabilen birisini daha gormedim. Bu adam alti sene karete yapmis sirklerde calismis yani acayip bir teknigi var. Dikkatli izleyin dediklerimi goreceksiniz.

Bizim sinemamızı eskaza izleyen yabancılar, acaba türkiyede protein azmı diye düşünüyorlarmıdır. Trajedi..

filmde kaslı adam olması hele de tarihi bir filmse saçma.
Sonuçta kas için düzenli spor+beslenme lazım.
1453'te istanbulu fethederken nerden bulucan dambılı barı nerden bulucan her sabah 5-6 yumurtayı.İi böle pehlivan tipli adamlar :D

filmde kaslı adam olması hele de tarihi bir filmse saçma.
Sonuçta kas için düzenli spor+beslenme lazım.
1453'te istanbulu fethederken nerden bulucan dambılı barı nerden bulucan her sabah 5-6 yumurtayı.İi böle pehlivan tipli adamlar :D
Dambılı değil ama 5-6 yumurtayı ve eti çok daha fazla yedikleri kesin...

Ben bu tarihi filmlerden Tarkan2ı tek geçerim, süpr güçlü Türk ama zayıflıktan ölecek nerdeyse, hele yanındaki Kurt, resmen sokak köpeği ve kemikleri sayılıyor :)

bence o kadar kaslı adam olmaması daha iyi en azından bayanların talepleri artmamış oldu ;D

düşün bak adamlar kas yapmadan dağı taşı deviriyor.bi de kas yapsa cüneyt abi ne olurdu kim bilir :D

Back
Yukarı