Bu video dakika adamlar 34 cm kollu 70 kg %9 yağ oranında insanlar bu adamlar ilaç basmiyorlar.belli ki bu kategoriyi bilmiyorsunAmaç podyum yada yarışma ise seve seve kullanılması gerekiyor. Maalesef tüm dünyada böyle.
Belki ters gelecek ama o adamların kullanmalarını da savunuyorum. Hayatını vücudu ile kazanmayı kafasına koymuş biriyle aynı kefeye konmaya çalışmak ta saçma geliyor.
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Videoyu açamadım standart ilaçlı vs doğal konularından sandım pardonBu video dakika adamlar 34 cm kollu 70 kg %9 yağ oranında insanlar bu adamlar ilaç basmiyorlar.belli ki bu kategoriyi bilmiyorsun
O zaman tmm bu yarışta estetik fln on planda youtube da ibrahim yıldırım varVideoyu açamadım standart ilaçlı vs doğal konularından sandım pardon
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
finale kalanlar son 6 olur sadece doğal olanlar katılabiliyor ancak anabolik steroitlerin vücuttan çıkma süreleri olduğu için testten temiz çıkabiliyor steroitten kullananlardabu kategoriye sadece doğal olarak spor yapanlarmı katılıyor? katılım şartları nelerdir acaba yaş boy vs. son olarak toplam 6kişimi çıkmış yarışmaya yoksa onlar son 6 mı anlayamadım.
ilk 6.şöyle boy oranı var mesela benim boy 1.75m kilo en fazla 77 olabilir .senin boy 1.90m ise kilon en fazla 92 olabilir.bu kategoriye sadece doğal olarak spor yapanlarmı katılıyor? katılım şartları nelerdir acaba yaş boy vs. son olarak toplam 6kişimi çıkmış yarışmaya yoksa onlar son 6 mı anlayamadım.