Türkiye'deki Tüm Ton Balıkları Değerleri

Light ton balığı iğrençmiş, bir daha almayacam, yağlı alacam, o gün de başka bir şeyi daha az yerim, kalori aşımı da olmaz.

Dardanel Kaptan Memo Ton balığı hakkında bilginiz var mı? şu an internette 160 gr lık 3 al 2 öde 7.99 a satılıyor.
Ben h-b-com dan almıştım.
Açıkçası tadına dair çok olumsuz yorum görmüştüm fakat bence çok güzel bir tada sahipti.
İri parçalı ton balığı seviyorsanız bu ürünü belki beğenmezsiniz,ama ben iri parçalı hatta bütün dilimli ton balıklarından ziyade baya baya parçalanmış olanlarını seviyorum.
A101 varsa çevrenizde-ki büyük ihitmalle vardır-160*2 Wawa ton balığını 5.25 e falan alabilirsiniz,bence bimin sattığından çok daha güzel bir tadı var.

Şok'ta satılan Vira ton balığı fiyat/gramaj olarak en uygun ürün sanırım. İstanbul'da 160 gram x 2'liğini 5,25 liraya alıyorum. Tadından da oldukça memnunum.

Şok'ta satılan Vira ton balığı fiyat/gramaj olarak en uygun ürün sanırım. İstanbul'da 160 gram x 2'liğini 5,25 liraya alıyorum. Tadından da oldukça memnunum.
Tansaş Light Ton balıgı da 160 gr x 2 5,25 tl.

civa konusunda tanıdık eski bir kaptan var ona sordum ton balığında civa tehlikesi var mı diye? bana söylediği kesinlikle yok gönül rahatlığıyla yiyebilirsin yanlış hatırlamıyorsam nedenini şöyle açıklamıştı orkinos (ton balığı) denizin üstüne yakın yüzer diplerde yüzen bir balık değil ki civa olsun demişti.

Back
Yukarı