Türkiyeden supplement getirtmek ?

Merhaba ben almanyada yasiyorum ve Hardline Chromium Picolinate satin almak istiyorum.burada olmadigi icin türkiyeden siparis vermem gerekiyor acaba gümrükten gecermi ? yardimci olursaniz sevinirim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:54 ----------

bu konuda bilgisi olan yokmu?

Solgar , now foods , universal nutrition , GNC , Twinlab hepsinin chromium picolinate ürünü var. Bu ürünlerde Almanya da satılıyor , illa neden hardline almayı düşünüyosun.

bende bir daha düşün Türkiye den üeün getirtmek yerine Almanyadan ürün alıp kulanman daha mantıklı....

Ahaha türkiyeden supplement alınacak son şey olmalı :) ben bile almanyadan getirtiyorum :)

daha yüksek dozda daha ucuza bulabilirsin almanyada. internette var, hardlinede yurtdışı satışı yapıyor yanılmıyosam

hardline'in bu ürününün cok iyi oldugunu duydugum icin almayi düsünüyorum baska ürünlerin Chromium Picolinatei hakkinda bilginiz varmi

bossblitz geçen hafta bende ebay den dymatize vanadyl aldım. İçinde 100mg chromium picolinate de var. Ayrıca vanadyl de chromium gibi kan şekerini düşüren bir mineral ve türkiye ye kıyasla çok daha ucuz. Bende şu an Stuttgart tayım ve supplementleri ebay.de den almak en mantıklısı.

hardline'in bu ürününün cok iyi oldugunu duydugum icin almayi düsünüyorum baska ürünlerin Chromium Picolinatei hakkinda bilginiz varmi

chromium picolinate sonuçta bir mineral bileşiğidir. Marka konusunun bu madde için o kadar önemli olmadığını düşünüyorum. Güvenilir her markanın ürünü ortalama aynı sonucu verecektir.

beachboy yardimlarin icin tesekkür ederim...

draft peki faydasini görüyormusun ben bu ürünü kan sekerimi dengelesin seker ihtiyacimi azaltsin tok tutsun diye kullanmak istiyorum

başlığı ilk gördüğümde geçirdiğim şok sonrası 5 dk kendime gelemedim. vay be Türkiyeden supplement siparişi :D

Başlık gerçekten büyük ilgi çekiyor :D

Bu arada Almanya'nın supplement konusundaki gümrük durumu için bir Alman forumuna yazarsan daha kolay bilgi alabilirsin. Eminim Almanyadaki gençler dışardan supplement getirtme işinin ilmini yapmışlardır.

Zira bu açtığın 'Bodybuilding US' sitesinin forumuna girip 'ben sizin ordan supplement getirmek istiyorum bizim gümrükten geçer mi' diye sormakla aynı. :othums:

sadece basligi okuyarak yorum yapan arkadaslari tebrik ediyorum..bugün bir tane chrom ürünü aldim buradaki bi dükkandan markasi hic tanidik dgl eger ilk günden bi sonuc vermesi gerekiyorsa bi boka yaramiiyor demk ki hardlinein cok iyi oldugunu duydugum icin türkiyeden getirtmeyi düsündüm..ayriyetten suanda hamburgun supplement konusundaki en önemli tekelinde universalin chromu filan yok sadece 1 cesit chrom ürünü var oda benim aldigim

sadece basligi okuyarak yorum yapan arkadaslari tebrik ediyorum..bugün bir tane chrom ürünü aldim buradaki bi dükkandan markasi hic tanidik dgl eger ilk günden bi sonuc vermesi gerekiyorsa bi boka yaramiiyor demk ki hardlinein cok iyi oldugunu duydugum icin türkiyeden getirtmeyi düsündüm..ayriyetten suanda hamburgun supplement konusundaki en önemli tekelinde universalin chromu filan yok sadece 1 cesit chrom ürünü var oda benim aldigim

Bu bir mineral , performans arttırıcı değil ilk günden bir sonuç vermez . Böyle ürünlerin sonuç verip vermediğini sen hissedemezsin . Ürünü kullanmadan önce bir kan tahlili yaptırırsın bir de bu üründen 1 kutu bitirdikten sonra bir tahlil daha yaptırırsın değerlerine bakarsın . Kolestrol , trigliserit , kan şekeri değerlerinde değişme var mı yok mu karşılaştırırsın ...

Sonuçta içtiğin merlinin sihirli iksiri değil alt tarafı basit bir mineral. Bir günde nelerin değişmesini bekliyordun tam anlıyamadım.

Supplement cenneti sayılacak bir ülkede bu ürünü bulamıyorsan fazla araştırmamışsın demektir. Hadi supplement shoplarda bulamadın , yüzlerce supplement satış web siteleri var. İllaki oralarda vardır.

hardlineyi fazla abartmışsınız türkiyede satılan yurtdışında pek duyulmayan bir marka.

içinde chromium oranı düşük zaten nasıl etki gösteriyor anlamadım?

orda sipariş etseniz hammadde olarak hem daha ucuza gelecek hem daha yüksek dozajda alacaksınız

Back
Yukarı