ağda yapmanın erkek olup olmamakla alakası yok zaten,hollywood yıldızları falan da ağda yapıyolar sonuçta ama ağda çok can yakıyo bi kere denedim yarıda kaldıbıçakla alırsan 2 güne kalmaz sert çıkmaya başlar tekrar.en iyisi ağda ama dayanabilirsen tabi.ağda yaparsan limon sürmen kökleri kurutur az çıkmasını sağlar.ağdadan banane ben erkeğim yapamam diyorsan 3 günde bir jilet vurursun en iyi çözüm lazer epilasyon.o da ağda kadar acı vericidir.
erkek dediysem o anlamda değil erkekler bizden dayanıklı olsalar bile ağda regl ve doğum acısına hiçbir erkek katlanamazağda yapmanın erkek olup olmamakla alakası yok zaten,hollywood yıldızları falan da ağda yapıyolar sonuçta ama ağda çok can yakıyo bi kere denedim yarıda kaldıağdayı en az can acıtacak şekilde nasıl yapabilirim? acaba makasla önceden kısaltım ağda ile daha sonra almak daha etkili ve kolay olur mu?
teşekkürlererkek dediysem o anlamda değil erkekler bizden dayanıklı olsalar bile ağda regl ve doğum acısına hiçbir erkek katlanamazmakasla kesersen daha az acıtır temiz olsun bir de buz ile soğutursan bölgeyi acıyı azaltabilirsin.
Ağda-sir sadece yaptırdığın sürece çıkmaz fakat aynı acıyı lazer 4-8 seans yaşarsın tüylerinle vedalaşırsın maddi-manevi durumun uygunsa lazer öneriyorum sana sevgiler bye.merhaba ,karın ve kalçamda çok fazla tüylenme var bunları tıraş bıçağıyla almak ne kadar zararlı? en iyi tüy alım yöntemi nedir? karın tüylerim yüzünden kaslarımı gösteren açık göğüslü t-shirtler giyemiyorum ..