Tüy dökücü köpük kullandım hafta hafta fotoğrafladım buyrun

Acaba?

• Total voters
    34
  • Poll closed .
Tüy dökücü krem kullandım jilet gibi geri çıktı hemen . Ağda yaptım o da cildi tahriş ediyor 1 hafta sivilce ve acı ve kızarıklık 2. hafta sivilce 3. hafta noktalıklar ve yavaş yavaş çıkıyor . Sadece acı olsa gene kullanılır , ama acı , sivilce , kızarıklık. Deniz yanığı acısı yani . bunlar kötü .

peki iyi olan bi'şey yok mu lazer hariç

kanal A kanalında hafta sonu diye bi program cumartesi mi ne yayın yapıyor.onlar yayında bi' krem satıyorlar ama markasını söylemiyorlar..acaba onların sattıkları ne? yani canlı yayında kol kıllarını 5 dk içinde gerçekten yok ediyor..

5 dk içinde kılları yok ettiğine göre bence aynı diğer kremlerdendir ki zaten bizi o 5 dk değilde geride kalan 1 2 ayda kılların aynı şekilde çıkıp çıkmaması ilgilendiriyor.

---------- Post added at 17:25 ---------- Previous post was at 17:23 ----------

en etkilisi ağda biraz kadınsı olsa da :D yapan bir arkadaşım vardı 1 ay oldu neredeyse hiç çıkmadı çok kısa ve yumuşak tüh dökücülerin hepsi jiletten beter ediyor sertleştiriyor
Ağda bence herkes için en iyisi değil baksana benim bacağa: oraya sürsen ağdayı, yapıştırsan bezi çeksen komple deri gelir :D

1 kıl çıkan yerden 2-3 kıl çıkınca azalmış gibi mi görünüyor? Size göre çevresindeki 1-2 kıl aynı köke ekleniyor o zaman kafa_

Ben hayatımda hiç bacak kıllarımı almadım. Şimdi baktım da bir çok noktadan 2 veya 3 kıl çıkıyor. :lol:

evet bende hiç almadım ama benimde bir yerden 2 3 kıl cıktıgı oluyo :D

varya benim yanak çene sakallarımdan çok elmacık kemıgımde çıkıyor ama sert kıl deyil ele batmıyor yani ince galiba ondan buraya ağda vursam dahadamı gürleşir bide bizim aile genetik fazla kıllı deyil benim mesela bacaklar okadar kıllı deyil kollar felan sakalda yok ama elmacık kemığınde biraz var ya napsam acaba

Lazer epilasyon sordum 2 sene dediler bana, sabrı yeten varsa yaptırsın.En temizi sir ağda + epilasyon aleti.Her türlü ağda epilasyon aleti farketmiyor göğsüm sivilce havuzuna döndü resmen :( azalma varmı o bile belli değil.Özetle dedem onun dedesi sağlam laf yiyor epilasyon sırasında :D
Arkadaşlar göğüs bölgesini alırken dikkatli olun ben aldıktan sonra 10dk kendime gelemedim.Çok hassas bir bölge,başım bir tuhaf oldu duş alacaktım 10dk oturdum banyonun içinde,uyuşturucu alsam öyle uyuşmazdım heralde.
Sivilceler içinde aknilox alıyorum özetle cebe sağlam vuruyor bu kıllar.
Makine jilet bunları tavsiye etmiyorum en geç 1 haftaya hafif çıkıyor ve kötü görüntü yaratıyor kol ve el için.
Anlamıyorumki arkadaş soğuk yerde yaşayan adamın kıllı olması lazım, bizimkiler irandanmı zagor mağralarındanmı çıktığı belli değil niye böyle maymun gibiler anlamıyorum.

Ben daha once kullanmistim,saarim ve veet di kullandigim urun. Ama o killari fena kalinlastirdi. Bu urunler killari besliyor bence.

Valla hocam ben hafiften kısaltıyorum göğüs kıllarını o kadar :) Tamamen gitmesine gerke yok. Takıyorum makinaya 2 numara başlık zzzzz kesiyorum :)

Selam,

Ben bir kaç sefer makina ile aldım. Daha sonra 2 sefer ağda yaptırdım. Ağdadan sonra çok kıl dönmesi oluyor.
Yaklaşık 3 ay önce LAzer ( İPL ) yaptırmaya başladım. Şimdiye dek 5 seans yaptırdım ve gayet iyi gidiyor. En son seanstan önce ağda yaptılar ve hemen sonrasında lazer seansı. İnanılmaz acıdı. yok böyle bir şey. Ağda sonrası cilt hasaslaşıyor ve üzerine lazer ...anlatılacak gibi değil. Normal seanslarda dayanılabilecek bir acı oluyor.

Epilasyon aletleride iyi diyorlardi kili kokunden aldigi icin cikmasi baya gec olur, dikkat edilmesi gereken husus epilasyondan sonrada kil donmesi ve sivilceler bunun icinde epilasyon sonrasi o bolgelere banyoda saglam kese yapmak :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Epilasyon aletleride iyi diyorlardi kili kokunden aldigi icin cikmasi baya gec olur, dikkat edilmesi gereken husus epilasyondan sonrada kil donmesi ve sivilceler bunun icinde epilasyon sonrasi o bolgelere banyoda saglam kese yapmak :)

Ben çocukluğumdan beri tüy dökücü krem kullanıyorum. Kıllar azalmış gibi görünmesinin nedeni 1 kıl çıkan yerden 2-3 kıl çıkması. Böyle olunca arada boşluklar oluyor. :D Tüy dökücü kremin bu yararı oluyor.

Tüy dökücü krem kullanınca 3 kıl çıkan yerden 1 kıl mı çıkmaya başlıyo yoksa yine aynı mı oluyor ? Benim ormanda da bi yerden 3 ağaç çıkıyoda o yüzden soruyorum

Back
Yukarı