Tıraş makinesi ile vücut kıllarını almak

Öncelikle kardeşlerim ve abilerim iyi zamanlar diliyorum hepinize. Küçük bir maruzatlı sorum olacaktı size. Elimde abudik kubidik bir tıraş makinesi var. Bunu yüzümde ki kalınlaşmasını istemediğim kıllar için kullanıyorum. Ve şu zamana dek bir kalınlaşma görmedim yüzümdeki kıllarda. Ama şöyle bir sorum olacak ; Vücut kıllarım için bu makineyi kullansam kıllarda kalınlaşma gibi bir problem olur mu ?
Yüzümde olmuyor ama vücudun diğer bölgesi ihtimalini düşünerek sormak istedim sadece. Böyle 3 numara şeklinde inceltsem sadece kılları her hangi bir gürleşmeyle karşılaşabilir miyim ?
Teşekkürler..

Vücut kıllarım kısa ama çoklar. Var ama yok gibiler diyeyim daha doğrusu. Bir kalınlaşmaya başlasalar dert olurlar. Korkum ondan ibaret açıkcası

O makine ne yapar bilmiyorum ama philipsin bir makinasını kullanıyorum ben çoğaltma değilde biraz sertleştiriyor kılları ama 5dk sürüyor alması

Ben de veet tuy dokucu krem kullaniyorum. Hassas ve kuru ciltler olmak uzere iki tipi var. Daha once hassas oldugum halde kuru ciltler icin olani kullanmis ve bi oranda tahris yasamistim. Tahristen kastim da, ilk 10-15 dakika vucutta kirmizilik olusmustu.
7-10 gun cok kisa oluyorlar. Zamanla uzuyorlar haliyle. Bu aralik bence iyi.
Hamam otu deneme de, ne denersen dene dostum :)

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Teşekkürler ama 1 ay götüren tüy dökücü vs var mı? Saçma sormuş olabilirim ama konuyla cidden hiç bilgim yok. :)

Bende evdeki dandik makineyle karın bölgesindeki kılları temizliyorum ve memnunum diyebilirim En azından hiçbir şikayetim olmadı 10 liralık maknadan :d

Epilasyon cihaziylada alabilirsin ben denemedim ama denemeyi dusunuyorum, killarin cikmasini geciktirdigini okumustum birkac yerde deneme firsatim olmadi, epilasyon aletini deneyen varsa onunda yorumlarini dinlemek iyi olur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dogrusu, killarin uzamasini geciktirici veya killari seyreklestirici bir etki beklemiyorim bunlardan :) killari tuyleri sifirlasin, 8-10 gun gotursun yeter :) ayrica 1 ay boyu ilk gunku etkiyi saglayacak bir urun oldugunu sanmam.
Care lazer :) duzenli para kazaniyor olsa yaptiracagim ilk sey lazer epilasyon olurdu :)

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tüy dökücünün jiletten bir farkı yok ki. Bacaklarım için kullanmıştım zamanında hala pişmanım. Bir kıl kökünde 3 - 4 kıl çıkıyor ve eskisinden daha fazla bacak kıllarım. Tüy dökücü önermiyorum kimseye[DOUBLEPOST=1394417084][/DOUBLEPOST]%80 olasılık makinayla ölümüne gir demiş :) anladığım kadarıyla gürleştirme sıkıntısıda jilete göre çok daha az. Bir gün deli kuvveti ile dalıcam artık sağlı sollu :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı