ilk deneme böyle. bir kaç antremana daha güzel form oturur diye düşünüyorum![]()
zaten o ışığı görünce video kaçmaz diyerek çektirdim her kas grubu çok net belli oluyor ışıkta kaçırmıyım dedimform ilk deneme için iyi ama çekişten sonra 1sn kadar sıkıştırma yaparsan hareketten daha fazla verim alırsın bu arada ışık açısı iyi yerden vurunca videoda vücudun resimdekinden daha iyi çıkmış
dün sırt günüydü birdahaki antremana daha var denerimHocam bence biraz daha pararele inip göğsü dışarı çıkarıp kolunda deilde kürek kemiklerini sıkıştırarak çekebilirsin kendini öyle alıştır ertesi gün buraya tekrar gel![]()
Işık’ta güzeldi ama Ufak ufak gelişmeler başladı kas almaya yönelik beslenmeye başladım vites yükseltiyorum yağ oranına göz yummaya karar verdim kas odaklı uzun bir süre devam Edicem sonuçları ileride görücezt bar da ağırlığı azalt yukarda sıkıştır. inişleride yavaş yap.
biceps çalışıyormuş gibi durmuyorsun son attığın videodabu kadar hızlı yapılmaz. yukarda kası sık. fulbodyden sonra kardiyo görevi görmüş. sadece ışıktan kaynaklanmıyorsa gelişim görülüyor
evet hocam doğru diyorsunuz bu kışı en yüksek verimle kapatmaya çalışıcamölçü düşmesine takılma kas doygunluğu denilen olaydan gelişimin rahat gözlemleniyor kilo almaya başlayınca eski ölçülerini çok rahat geçersin