T-shirt,şort ve eşofman takımını nerden alıyorusunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rsxer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rsxer

Üye
merhaba arkadaşlar,

salonda çalışmak için kıyafetlerinizi nerden alıyorsunuz?

ben genellikle çetinkayadan alıyorum çünkü adidas ve nike ın ürünlerini baya ucuza satıyorlar veya ender mağzasından da alıyorum....

lütfen bilgilerimizi paylaşalım

Yurtdışından sipariş edebileceğiniz markalar arasından Better Bodies ve GASP markalarını önerebilirim.

fiyatları ne aralıktadır ? ve sürekli burdanmı alışveriş yapıyorsunuz ?
kanadadan kendim biliyorumda sears'tan tshirtleri 5,99$ , şortları ise 9,99 kanada dolarına alıyordum tabii üzerinede %8 kdv işleniyor

Son zamanlarda internetten alışveriş yapmaya başladım oldukça uygun. Markafoni diye bir site var özel alışveriş sitesi. Kendiniz üye olamıyorsunuz üye birisinin sizi davet etmesi gerekiyor. Marka ürünleri kısıtlı sayıda getiriyorlar ama çok ucuz oluyor. Piyasa fiyatının yarısı diyebilirim. tavsiye ederim. Ev arkadaşım geçenlerde piyasa fiyatı 150 tl civarı olan eşofmanı 56 tl ye aldı. Bende geçen hafta asics koşu ayakkabısını (yurt dışı fiyatı 60$ civarı araştırdım) 47 tl ye aldım.2gün sonra gelecek bakalım. Biraz reklam gibi oldu ama gerçekten ucuz ürünler geliyor. Ama her zaman her ürünü bulamıyorsunuz öyle bir sistemi var. Üye olmak isteyen kendisi olamayacağı için http://www.markafoni.com/i/onur_keskin_3/ bu linkten benim aracılığım ya da tanıdığı birisi varsa onun davetiyle üye olabilir.

herşeyi evimin tam yanında olan ender mağazasından alıyorum fıyatlar normal yanı 3 asaşı 5 yukarı normal fıaytlar

beyler Hani bi t-shirt türü var atlet gibi :) bodyciler giyer hani ondan :D çetinkayada varmıdır ondan

Anladığım kadarıyla body pantolunu arıyorsunuz. Bende öok seviyorum ve Big Sam ürünlerini kullanıyorum. T-shirtleri pahalı tavsiye etmem ama eşofmanını kesinlikle almalısınız. Birçok internet sitesinde satşı vardır. Ayrıca merterde yerleri var ama tek tük satış için rica minnetle alırsınız ancak oradan. Genelde toptan belli kişilere veriyorlar. İnternetten almanızı tavsiye ederim.

bb.com dan gasp ın hoodie sini almak istiyorum ancak 300 350 lira gibi bi rakkama geliyor gerkceten cok fazla ancak urunde muhtesem :D

Anladığım kadarıyla body pantolunu arıyorsunuz. Bende öok seviyorum ve Big Sam ürünlerini kullanıyorum. T-shirtleri pahalı tavsiye etmem ama eşofmanını kesinlikle almalısınız. Birçok internet sitesinde satşı vardır. Ayrıca merterde yerleri var ama tek tük satış için rica minnetle alırsınız ancak oradan. Genelde toptan belli kişilere veriyorlar. İnternetten almanızı tavsiye ederim.

Tavsiye etmiyorum. Defalarca aldım ve defalarca pişman oldum.

Eşofman altlarının dikişleir patlıyor, bacakarası deforme oluyor ve renkleri soluyor. T-shirtler ise pazar malından farksız. Renk atıyorlar ve kumaş kalitesiz.

Fiyatlar da astronomik.

phazz dan 12 TL ye 10 tane almıstın v yaka %100 pamuk bir ay sonra baktım fiyatı 39 TL olmus.

asırı kaliteli cıktı. kırısmıyor, deforme olmuyor. güzel kısaca

Back
Yukarı