T-Shirt Baskısı - Çalışmalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaptığın örneğin bi yerinde bodyforumtr yazsa iyi olmaz mıydı ;)

ne biliim diez aklıma gelmedi , yazarız np , logo yu çizerken genelde amerikan firmalarını koymak istedim daha orjin bişe dursun die , tmm hallederis :)

yaptığın örneğin bi yerinde bodyforumtr yazsa iyi olmaz mıydı ;)

Crespo, bende aynısını tavsiye edecektim diez önce davranmış.
Birde bu t-shirtler için güzel bir kaç slogan bulunsa güzel olabilir. Belki bir slogan yarışması düzenlenebilir.

Mesela Shark1973 yazmış:
Sabır+Disiplin+Bodyforum

Ya da Saydam'ın imzasında bulunan:
Hayvan gibi çalış, insan gibi yaşa.

Gittiğim spor salonunda doğru düzgün hoca yok, çoğu kişi kafasına göre ve hatalı olarak çalışıyor. Bu kişilere tek tek nasihat vermek imkansız. Bodyforum'un bu şekilde reklamını yaptıktan sonra iki kişi merak edip girse ve bilgi edinse faydalıdır diye düşünüyorum.

bunlarda benden arkadaslar karakalemle yaptım tamam biraz alakasız gibi duruyor ama becerebildiğim tek şey bu.baskı yazısı gibi düşünülebilir.
resimcc016nh5.jpg

resimcc012gk8.jpg

arkadaşlar çaba gösterip ve zaman ayırıp örnekler hazırlamanız takdire şayan..

çok daha fazla örnek eminim sonuca yaklaşmada daha etkili olacaktır..
çalışmaların devamını bekliyoruz..

2006 yılında fıkır atılmıs yıl olmus 2008 :) hazır yazda yaklasıyo artık hız kazandırıp sonuca varalım bence.varsın ılk t-shirtte bıraz eksık yonler olsun ama bı t-shirt'ümüz olsun.zamanla vucut gıbı t-shirtlerde gelısır :)

bu forumda bayagı bılgı sahıbı oldum benımde katkım destegım olsun ısterım.

benim favorim bu:lol:

Eklentiler

• fatih.jpg
    fatih.jpg
    1,7 KB · Görüntüleme: 607
n'oldu konu yine mi duruldu? yapılsa hiç fena olmaz, işe en başta el atan arkadaşları tekrar konuya bekleriz :)

anlaşılan t-shirt olayıda havada kalmış yine...

halbuki fitness ve bodybuilding sporları artık çok rağbet görmeye başladı ve ilersi için ümit verici benim görüşüm..

ayrıca sitenin bundan daha iyi reklam yapabileceğini düşünmüyorum çok daha büyük kitlelere ulasılabilir .. belkide çok talep olur ve seri üretime bile geçilir:D

bence kararlaştırılan t-shirt ü kaç kişinin alacağını belirlemek için önce bir anket yapılmalı yada bu çalışma hızlandırılmalı ..

daha sonra istenilen sayıya ulaşıldığı zaman
ve kaç liraysa alma niyetnde ki arkadaşların yatırması için hesap numarası verilebilir..

eğer alacam deyipte yamuk yapanlar çıkarda 5-10 kişi kalırsa benim paramı hayrına ihtiyacı olan birine verebilirsiniz ..

ama somut birşey göremiyorum bu baslıkta

adminler yanlış bişey söylediysem kusuruma bakmayın

ben bu tarz t shirt giymeyi isterim. reklam panosu gibi değil de body builder tarzı, ve biliyorum daha çok kişi var bu sporu yapıp da giymek isteyen. nereden bulabiliriz ki? sitenin sponsoru olan sitede falan bu tarz ürünler getirtilemez mi?

Back
Yukarı