Tadı En Güzel Protein Tozu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RaJeV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tadı en iyi olan?

• Muscletech Nitro-Tech

Votes: 12 6,7%
  • BSN Syntha-6

Votes: 48 26,7%
  • Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Votes: 9 5,0%
  • Ultimate Nutrition Iso Sensation 93

Votes: 3 1,7%
  • Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

Votes: 41 22,8%
  • Weider Premium Whey Protein

Votes: 24 13,3%
  • HARDLINE Whey Protein

Votes: 4 2,2%
  • Muscletech Whey Protein Hardcore

Votes: 4 2,2%
  • Dymatize ISO-100

Votes: 10 5,6%
  • Genrise Whey Protein

Votes: 3 1,7%
  • Optimum Nutrition - Hydro Builder

Votes: 6 3,3%
  • Gaspari Nutrition Myofusion

Votes: 26 14,4%

• Total voters
    180
Nitro tech in çilekli ve vanilyalısı gerçekten güzel tatlar , baymıyorlar içerken.

Gaspari myofusion - çikolatalı benim çok hoşuma gitti tadı çikolatalı dondurmaya benziyor.optimumda kullanmıştım bence tat olarak gaspari myo nun yanından bıle gecemes gaspariden sonra tadı cok kotu gelmısdı.

BSN Syntha-6 ve Gaspari Myofusion (Kullanmadım ama içerikleri itibariyle mantık aynı) açık ara tadı en iyi protein tozu markaları gibi duruyor. Biraz tercih meselesi, çünkü bunlar içeriği açısından diğer -protein olarak- daha saf markalara göre daha yüksek karbonhidrat ve yağ ihtiva ediyor.

PowerSystem Whey Protein kullanıyorum tadı vanilyalı milshake gibi suyla karıştırmama rağmen mükemmel bir tadı var ( vanilyalı )

musletech premium whey protein +plus kullanıyorum..

suyla karıştırınca bişeye benzemiyo ama sütle karıştırınca bildiğin nesquik :D

protein tozu kullanırken aklıma şunu getirerek kullanırım hani hastalandığımızda ilaç kullanırken derler ya büyükler zehir değil sonuçta iç iyileşirsin diye işte o psikoloji ile kullandığım için tadını iğrenç bulduğum protein tozu yok :D ama illa seçim yapmam gerekirse tad olarak weider premium whey proteinin çikolatalısını biraz daha fazla beğenmiştim açıkçası

ON Gold Whey %100 in tadı bence berbat tabi kişiden kişiye değişir ama ben sırf 1 - 2 yudumda bitsin diye 50 ml su koyuyorum o derece düşünün yani :) Tad : Double Rich Chocolate .

Son düzenleme:
kesinlikle ronnie coleman series PRO-ANTİUM,
olağan üstü bir tat,
ronnie'n in ağızının tadına nekadar düşkün olduğunu bilirsiniz yemek videolarından :)
bunu protein tozunada yansıtmış resmen...

şuan multipower 100% isolate whey kullanıyorum ve bundan sonra ne içersem içiyim tadı güzel gelicektir eminim ama buna fazla önem vermiyorum nefesimi tutup içiyorum napalım :D

optimuium whey choclate kullanıyorum suyla karıstırınca berbat bır tadı oluyor fakat sütle karıstırınca tadı nesquikten farksız o yuzden sutle karıstırıyorum bir dikişte gidiyo :D

Optimum diyenlere hayretler içerisinde nasıl bir tat algıları olduğunu sormak istiyorum. :D
Tadına kötü diyemem ama; çok hafif. Su içiyormuşsunuz hissi uyandırıyor.
Bu güne kadar, Weider, Optimum, Gaspari, Twinlab, Nanox'un ürünlerini kullandım.
Weider'in Chocolate-Nougat'ını tek geçerim. :)

optimum çok kullanıldığı için bence herkes optimum diyor Ben suyunu az koyuyordum içebilmek için :D

kimse allstars iso-tech dememiş. kutuyu actıgında oyle saf bir sütlü çikolata kokusu gelıyorki. bana küçüken annemin yaptığı sıcak sütlü kakaonun tadını ve kokusunu anımsatıyor.
biraz duygusal oldu ama napayım :D

Back
Yukarı